Απάντηση στο άρθρο «οι Δίδυμοι πύργοι της Ευρώπης»

Άχμαντ Ελντίν

Ο κ. Θεόδωρος Ζουμπος στο άρθρο του «οι Δίδυμοι πύργοι της Ευρώπης» μας λέει:

«Τα ΜΜΕ των ΗΠΑ λεπτά μετά την κατάρρευση των Δίδυμων Πύργων στο Μανχάταν έβγαζαν τίτλο: America’s new war! Η Αλ Κάιντα δαιμονοποιήθηκε εν μία νυκτί και οι ΗΠΑ βρήκαν πάτημα να εκστρατεύσουν στο Αφγανιστάν κι εκεί να ελέγξουν πετρέλαια και ναρκωτικά. Ακόμα προσπαθούν να μας πείσουν ότι 4 φανατικοί Μουσουλμάνοι έριξαν τα δυο κτίρια (κι ένα άλλο γειτονικό) λόγω της σύγκρουσης πάνω σε αυτά δυο αεροπλάνων, την στιγμή που ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΡΟΦΟΙ ΕΚΤΙΝΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ! Για τυφλούς μας περνάνε, για ηλίθιους… Τι μας ψεκάζουν; Πως μερικοί πιστεύουν το ψέμα της κυβέρνησης, την στιγμή που βλέπουν μπροστά στα μάτια τους μια ελεγχόμενη έκρηξη; Όσο μεγαλύτερο κι απίθανο είναι ένα ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται από τις μεγάλες μάζες.» ( πηγή: http://wp.me/p1DhYY-4e )

Ως εδώ μια χαρά. Ακολουθεί όμως ένα συμπέρασμα από τον αρθρογράφο το οποίο είναι προβληματικό με σχέση τις παραπάνω δηλώσεις του. Μας λέει:

«Η Ισλαμική απειλή στην Ευρώπη είναι μια πραγματικότητα και η πολυπολιτισμικότητα είναι όντως ένα ψέμα του μαρξισμού»

Η Ισλαμική απειλή κατά τον κ. Ζουμπο είναι μια πραγματικότητα αλλά ξεχνά ότι αυτή η δήθεν Ισλαμική απειλή είναι ένα κατασκεύασμα όμοιο με αυτό που περιγράφει για τους Δίδυμους Πύργους. Η Ισλαμική απειλή είναι ένας μύθος όπως έχουμε πει και θα συνεχίσουμε να λέμε. Όμως υπάρχει μια απειλή, και αυτή είναι κατά των Μουσουλμάνων. Εύστοχα περιέγραψε ο κ. Ζουμπος λέγοντας «βρήκαν πάτημα να εκστρατεύσουν στο Αφγανιστάν» και σε μια άλλη παράγραφο του λέει «Ρε παιδιά, αυτοί σφάζουν τους Παλαιστίνιους» και κάποιος άλλος μπορεί να προσθέσει την σφαγή των Ιρακινών. Έτσι λοιπόν δεν μπορούμε από την μια να υποστηρίζουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια επινόηση, ότι κάποιοι φανατικοί Μουσουλμάνοι έριξαν 3 κτίρια, και ταυτόχρονα να μιλάμε για «Ισλαμική» απειλή. Η Ισλαμική απειλή υποτίθεται ότι καθιερώθηκε επισήμως μετά τα γεγονότα της 11 Σεπτέμβρη.



Categories: ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Tags: , , , , , ,

Discover more from Το Ορθόδοξο Ισλάμ με Ορθόδοξη Κατανόηση

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading