Η πρόσκληση – πρόκληση προς τον Greekmurtad για δημόσιο διάλογο

ο επίλογος

Άχμαντ Ελντίν

Τις τελευταίες μέρες γίνατε μάρτυρες  μιας «διαμάχης» που ξέσπασε μεταξύ εμένα και του  greekmurtad του ψευτοαποστάτη. Γράφτηκαν αρκετά από μεριά μου τα οποία αποδεικνύουν τις συχνές λέξεις με τις οποίες τον χαρακτηρίζω. Ψεύτης, απατεώνας, λογοκλόπος, με μαεστρία στην διαστρέβλωση.

Όπως είπαμε το blog του greekmurtad έγινε αφορμή να γράψουμε αρκετά άρθρα προς τον ψευτοαποστάτη. Γνωρίζουμε με βάση τα δικά του λεγόμενα ότι δεν πρόκειται για ένα άτομο αλλά για πολλά που στόχο έχουν, όπως λένε, να δείξουν το «αληθινό» πρόσωπο του Ισλάμ. Πέρα το γεγονός που δεν απέδειξαν τίποτα, το μόνο που κατάφεραν ήταν να ξεσκεπαστεί η δικια τους απατεωνιά με το δεύτερο μπλογκ τους (alrashidun.wordpress.com)που υπάρχει ως και αυτήν την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές. Με το δεύτερο μπλόγκ προσπαθούν να δείξουν ότι ο κάτοχος δήθεν είναι Μουσουλμάνος και μιλά για το Ισλάμ με αρνητικό τρόπο, προβάλλοντας μια εικόνα βίας, στενομυαλιάς. Γενικά ο ορισμός της διαστρέβλωσης.

Τα παρακάτω λόγια είναι τα τελευταία μας προς τον greekmurtad και νομίζουμε και τα πιο ουσιαστικά. Νομίζω ότι αρκετό χρόνο και χώρο του αφιερώσαμε. Παρολαυτά όμως θα επανερχόμαστε κατά διαστήματα απαντώντας σε διάφορες επιθέσεις του. Όπως καταλαβαίνετε ένα άτομο δεν μπορεί να τα προλάβει όλα μιας και πρέπει να καλυφτούν και άλλες θεματικές κατηγορίες.

Μερικά άρθρα-ηχητικά που αφιερώσαμε στον ψευτοαποστάτη είναι τα ακόλουθα:

Ξεμπροστιάζοντας την απατεωνιά και την ψευτιά του «greekmurtad»

Επιτρέπει το Κοράνι την παιδοφιλία;

Η αποτυχημένη απάντηση του greekmurtad για το εδάφιο της Κ.Δ(Ιωάννου Α, 4: 1-2)

Ο greekmurtad επιβεβαιώνει την παιδοφιλία και τον βιασμό σαν διδάγματα της Αγίας Γραφής.

Πως οι λογικές πλάνες που παρουσίασε ο greekmurtad στρέφονται εναντίον του

Πως ο greekmurtad «βιάζει» την αλήθεια για τους βιασμούς της Βίβλου

Επέτρεπε ο Προφήτης Μωάμεθ τους βιασμούς κρατουμένων γυναικών;

Δεύτερο ξεμπρόστιασμα του greekmurtad για το θέμα της παιδεραστίας στο Κοράνι

Απίθανες φαντασίες και διαστρεβλώσεις από τον greekmurtad προς το πρόσωπο μου


Από τα παραπάνω βλέπουμε πως ο greekmurtad απέτυχε να παρουσιάσει ένα καθαρό συλλογισμό. Με πολλές διαστρεβλώσεις των Ισλαμικών πηγών. Αυτό που έκανε στην ουσία είναι να ανακατέψει ένα μεγάλο ψέμα με μια μικρή δόση αλήθειας και να βγάλει ένα λανθασμένο συμπέρασμα.

Τι προσπάθησε να καταφέρει ο greekmurtad;

Δυο πράγματα κυρίως. Να ασχοληθούμε μαζί του(ς) και τα ψέματα του. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούσε και προσπαθεί να μας βγάλει από την γραμμή μας. Και δεύτερον να του κάνουμε διαφήμιση. Χαλάλι του όμως μιας και αποκαταστήσαμε την αλήθεια και υπερασπιστήκαμε το Ισλάμ.

Το υλικό του greekmurtad μπορεί να βρεθεί σε οποιαδήποτε αντιΙσλαμική και Ισλαμοφοβική ιστοσελίδα. Τα περισσότερα «επιχειρήματα» τους δεν είναι καινούρια γιατί έχουν υποστεί «λίφτινγκ» και  έχουν είδη απαντηθεί με λεπτομέρεια στην κατηγορία μας «ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ»

Πρόσκληση-Πρόκληση για διάλογο

Σκεφτήκαμε λοιπόν ότι καλό θα ήταν ( μάλλον το καλύτερο και το πιο ουσιαστικό) να προσκαλέσουμε και να προκαλέσουμε τον greekmurtad και την παρέα του σε έναν δημόσιο διάλογο περί Ισλάμ και Χριστιανισμού. Με αυτόν τον τρόπο θα ασχοληθούμε και θα κανονίσουμε τον ψευτοαποστάτη και την συμμορία του μια και καλή. Γράφουμε λοιπόν προς τους «αποστάτες του greekmurtad»

«Το islamforgreeks σας καλεί σε δημόσιο διάλογο όσον αφορά την πίστη σας(Χριστιανισμό) και την πρώην πίστη σας(Ισλάμ). Έχετε το ελεύθερο να διαλέξετε το θέμα περί Ισλάμ με την προϋπόθεση ότι θα διαλέξω εγώ το θέμα περί Χριστιανισμού. Έχετε το δικαίωμα επίσης να συμμετέχουν από μεριά σας παραπάνω από ένα άτομο η όλη η ομάδα σας χωρίς να έχω την ίδια απαίτηση από μεριά μου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα κανονιστούν στην πορεία»

Επειδή όμως γνωρίζουμε εκ των προτέρων τις δικαιολογίες του greekmurtad για να αρνηθεί μια τέτοια συνάντηση επικαλούμενος φοβίες (τάχα μου γιατί σαν αποστάτης φοβάται μην τον λιντσάρουν). Φέρνουμε σαν εναλλακτική λύση μια συζήτηση οργανωμένη μέσω διαδικτύου, δηλαδή από το Paltalk η το Skype. Να ηχογραφηθεί και να αναρτηθεί να την ακούσουν και οι υπόλοιποι. Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας από μεριά του greekmurtad γιατί έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε και σε αλλά debates. Εμείς ίσως θα πρέπει να φοβόμαστε μιας και τον πιάσαμε να κάνει κομπίνα με το διπλό μπλόγκ(που το έπαιζε πιστός Μουσουλμάνος) και γενικά κρύβετε πίσω από ένα PC επικαλούμενος αποστασίες κτλ. Ο ανώνυμος είναι αυτός και όχι εμείς μιας και δεν φοβόμαστε να δείξουμε ποιοι είμαστε.

Εδώ είμαι λοιπόν και περιμένω την παρέα του greekmurtad για έναν διάλογο. Του κλείσαμε όλες τις πόρτες για τυχόν δικαιολογίες και τον διευκολύναμε να ξεπεράσει τους «φόβους» του. Την πρώτη φόρα η φεμινιστική ομάδα «κατίνες» (αγάζηλος) αρνήθηκε σε ένα ανοιχτό debate για την γυναίκα του Ισλάμ. Μήπως θα κάνει το ίδιο και ο ψευτοαποστάτης και θα αποδειχτεί ακόμα πιο φούσκας;

Ενημέρωση: Ιανουάριος- 3 -2011

Ένας χρόνος σχεδόν πέρασε από την επίσημη πρόσκληση του islamforgreeks.org προς τον ψευτοαποστάτη «Greekmurtad» του Greekmurtadeen για διάλογο. Στη περίοδο αυτή του ενός χρόνου ο ψευτοαποστάτης ΠΟΤΕ δεν απάντησε και δεν έκανε αναφορά για αυτό το διάλογο παρά μόνο όταν σημείωσε φευγαλέα ότι κάπου, κάπως, κάποτε θα γίνει αυτός διάλογος. Είχε πει:

«Όμως άλλοι στην ομάδα δεν έχουν αντίρρηση να γίνει κάποιος διάλογος μέσω Paltalk ή άλλου μέσου. Οπότε, καθώς οι αποφάσεις παίρνονται συλλογικά, το πιθανότερο είναι ότι κάποια στιγμή θα μπορέσει να λάβει χώρα ένας διάλογος αυτού του είδους. Όμως δεν βιαζόμαστε καθόλου, μια και έχουμε να ανεβάσουμε αρκετή ύλη ακόμη στο ιστολόγιό μας

Ο Ψευτοαποστάτης, μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, κάνει τον «κινέζο» για έναν διάλογο μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού και αποδεικνύεται περίτρανα ότι πρόκειται για έναν «φούσκα». Άλλωστε αυτό φαίνετε και από τα σχόλια των αναγνωστών μας που τον πήρανε χαμπάρι. Δειτε εδώ, και εδώ

Αποδεικνύεται ακόμα ότι όλα του άρθρα που δήθεν τα παρουσιάζει σαν δικά του ενώ στην πραγματικότητα τα έχει κλέψει από Χριστιανούς Προτεστάντες απολογητές(κατά τα άλλα είναι αιρετικοί) πέρα ότι έχουν αναιρεθεί με λεπτομέρεια και λέξη προς λέξη, αδυνατούν να τον βοηθήσουν η να τον εκπροσωπήσουν σε ένα διάλογο μαζί μου.

Βλέπετε όταν κάποιος δεν έχει δικό του σκεπτικό και επιχειρηματολογία και την κλέβει, είναι λογικό να αποφεύγει έναν Δημόσιο τετ α τετ διάλογο γιατί θα εκτεθεί δημόσια η ημιμάθεια του και θα γίνει ρεζίλι. Ο Greekmurtad το γνωρίζει αυτό και γιαυτο σκόπιμα αποφεύγει ένα δημόσιο διάλογο με εμάς. Τουλάχιστον αυτό κάνει όσο γράφονται αυτές οι γραμμές.

Ελπίζουμε λοιπόν με αυτήν την ενημέρωση να τον «ξυπνήσουμε» από τον ύπνο που είναι και να συμμετέχει σto Debate που τον προσκαλούμε εδώ και ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

Είναι πολύ εύκολο να δημιουργούν μπλόγκς για να πετάξουν λάσπη στο Ισλάμ. Ταυτόχρονα είναι πολύ δύσκολο ως και απίθανο για αυτά τα ανώριμα άτομα να σταθούν σε ένα τραπέζι διαλόγου και να επιχειρηματολογήσουν για την «κριτική» τους.



Categories: ΔΙΑΛΟΓΟΙ-DEBATES

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Discover more from Το Ορθόδοξο Ισλάμ με Ορθόδοξη Κατανόηση

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading