Σεμιναρια με τιτλο: «Προφητικες Ρησεις για την νηστεια του Ραμαζανιου»

Από αυτήν την Κυριακή (22 Ιουλίου 2012) και κάθε σαββατοκύριακο στις 6 το απόγευμα έως το τέλος του Ραμαζανίου, θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθείτε σεμινάρια, διαλέξεις και παραδόσεις περί Ισλαμικής Νηστείας. Τα μαθήματα αυτά με τίτλο «Προφητικές ρήσεις για την νηστεία του Ραμαζανίου» είναι μια συλλογή από αυθεντικές διδασκαλίες του Προφήτη Μουχάμαντ (ειρήνη και ευλογία σε αυτόν) που δεν αφορούν μόνο την νηστεία ως προς την νομολογία αλλά κυρίως έχουν να κάνουν με την καλυτέρευση του ανθρώπινου χαρακτήρα με έμφαση την λατρεία προς τον Δημιουργό τον Ύψιστο.

Σας περιμένουμε από αυτήν την Κυριακή (22 Ιουλίου 2012) και κάθε σαββατοκύριακο στις 6 το απόγευμα στο Σύλλογο μας (και χώρο λατρείας) «Ελ Ραχμάν – Ο Πτολεμαίος» στο Μεταξουργείο – οδός Κωνσταντίνου Παλαιολόγου 61-63 πλησίον Μετρό Μεταξουργείου.

Εδώ και 3 μήνες περίπου το IslamForGreeks παρέχει σεμινάρια και παραδόσεις περι Ισλαμικής Θεολογίας και δογματικής στην Ελληνική γλώσσα. Τα παραπάνω μαθήματα εισάγονται μόνο για τον μήνα του Ραμαζανίου. Από την στιγμή που αυτός ο ευλογημένος μήνας λήξει τότε θα επανέρθει η κανονική ροη των μαθημάτων. Για περισσότερα δείτε εδώ. Και για περεταίρω πληροφορίες και λεπτομέρειες επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας



Categories: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Tags: , , , , , , ,

Discover more from Το Ορθόδοξο Ισλάμ με Ορθόδοξη Κατανόηση

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading