Εκτυπώνουμε ενημερωτικά έντυπα – βιβλία

eisagogi-GTO

Άχμαντ Ελντίν

بـسـم الله والحـمـد لله والـصلاة والـسـلام عــلى رسـول الله، وبـعـد

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες από την ανάρτηση μας που καλούσαμε τους αναγνώστες να στηρίξουν τις προσπάθειες μας στο IslamForGreeks. Δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση. Η ανταπόκριση ήταν θετική (ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια ιν σαα Αλλάχ) και αυτό μας έδωσε την δυνατότητα, με την άδεια του Αλλάχ του Υψίστου, να μπούμε στην διαδικασία της εκτύπωσης δυο μικρών βιβλίων: Το πρώτο είναι «Τι είναι το Ισλάμ;» Και το δεύτερο «Οι Χαριτζήτες – τι λέει το Ισλάμ για την λεγόμενη «ισλαμιστική» τρομοκρατία»

Τα δυο βιβλιαράκια επεξηγούν το Ισλάμ και αναιρούν την τρομοκρατία των Χαριτζητών (αλ Κάιντα, ΙΣΙΣ, αδελφών Μουσουλμάνων, Μποκο Χαράμ, κτλ), έχοντας πάντα ως βάση τις Ισλαμικές πηγές.

Στόχος μας είναι να εκτυπώσουμε από 5.000 αντίτυπα το καθένα και να τα προμηθευτείτε (δωρεάν). Τα έντυπα αυτά θα σταθούν όχι μόνο προς όφελος σας αλλά και ως προς όφελος των συμπατριωτών και συμπολιτών μας, των μη Μουσουλμάνων. Είναι ευκαιρία, μέσα από τον κάθε ένα από εμάς και μέσω των δυο αυτών εντύπων, να γνωρίσει ο διπλανός μας δυο σημαντικά πράγματα: την πίστη μας και την Ισλαμική αναίρεση των τρομοκρατών που αμαυρώνουν την εικόνα του Ισλάμ.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε αυτόν τον ακτιβισμό με το να αποστέλλετε την δωρεά σας (δείτε εδώ τον τρόπο) στο IslamForGreeks. Έτσι, μας βοηθάτε να εκτυπώνουμε περισσότερα βιβλία και ενημερωτικά έντυπα.

Δείτε τα εξώφυλλα των εντύπων:

25الخوارج-Recovered



Categories: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Tags: , , , , , , , ,

Discover more from Το Ορθόδοξο Ισλάμ με Ορθόδοξη Κατανόηση

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading