Web TV: Έρχονται ζωντανές εκπομπές σε Livestream

بسم الله الرحمن الرحيم

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω, ότι σύντομα إن شاء الله , θα είμαστε σε θέση να μεταδίδουμε ζωντανά, livestream ζωντανές εκπομπές.

Το AhmadEldin.blog έρχεται να σας προσφέρει μέσω Web Tv εκπομπές που θα καλύπτουν την επικαιρότητα, με θεματολογίες που αφορούν την κοινωνία μας και σχετίζονται, με τον έναν τρόπο η τον άλλον, με το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους. 

Οι ενότητες που θα καλύπτονται θα είναι πολλές, μερικές από αυτές είναι η γεωπολιτική, ειδησιογραφία που αφορά τις κοινότητες, σχολιασμός, συνεντεύξεις, ιστορίες ανθρώπων, παρουσιάσεις, κριτικές, απαντήσεις σε κριτικές, αναλύσεις, παρουσίαση προβλημάτων και αντιμετώπιση. Αυτά και άλλα πολλά θα μπαίνουν στο μικροσκόπιο των εκπομπών με πλούσιες και ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις και αποκαλύψεις.

Ένα άλλο κομμάτι που θα χαρακτηρίζει τις εκπομπές, θα είναι και η αλληλεπίδραση με το κοινό. Σε αυτές τις εκπομπές επιθυμώ την (τηλεφωνική η διαδικτυακή) συμμετοχή του κοινού, είτε Μουσουλμάνοι, είτε μη Μουσουλμάνοι, που θα τους δίνεται η δυνατότητα της έκφρασης απόψεων, ερωτήσεων και προβληματισμών. Η αλληλεπίδραση θα γίνεται σε ένα πλαίσιο για να καλλιεργηθεί μια γόνιμη συζήτηση, για διάφορα κοινωνικά θέματα που αντιμετωπίζουμε, και τα οποία χρήζουν υπεύθυνων απαντήσεων

Η εκπομπή δεν θα έχει θεολογικό χαρακτήρα. Το θεολογικό κομμάτι καλύπτεται στο IslamForGreeks.org. Η εκπομπή θα έχει δημοσιογραφικό/ερευνητικό χαρακτήρα, από την Ισλαμική σκοπιά των πραγματών, που πέρα από τις θεματολογίες που θα καλύπτει, θα θέλει να προσφέρει και μια πλατφόρμα συζήτησης και διαλόγου στο κοινό. Μια συζήτηση βεβαίως που θα διέπεται από κανόνες για την ομαλή και κόσμια διεξαγωγή του.

Μείνετε συντονισμένου στο νεοσύστατο web tv του AhmadEldin.blog οπου και θα σας παρουσιάσουμε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες που αφορούν το εγχείρημα. Σύντομα κοντά σας.

وصلى الله وسلم وبارك على نبينا محمد

Άχμαντ Μ.Ελντίν
Διπλωματούχος Ισλαμικής Θεολογίας
Τζαμί «Σάλαφ ους Σάλιχ» (Αρ Ραχμάν)
IslamForGreeks.org – AhmadEldin.blog


Categories: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Tags: , , , , , , , , , , ,

Discover more from Το Ορθόδοξο Ισλάμ με Ορθόδοξη Κατανόηση

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading