ΙΣΛΑΜΑΠΑΤΕΣ η ΧΡΙΣΤΙΑΝΑΠΑΤΕΣ;

Πως όταν στερεύει το επιχείρημα ενός ψευτοαποστάτη επιτίθεται με λογική πλάνη adhominem

Σημείωση: Διαβάστε μέχρι το τέλος το άρθρο οπου αποκαλύπτεται όλη η απατεωνιά του greekmurtad παρασέρνοντας και την ΟΟΔΕ. 

Άχμαντ Ελντίν

Μιας και ο greekmurtad έφτασε στο όριο της απελπισίας από τις πιέσεις μας, δείχνουμε πραγματικά ποιος είναι στα πλαίσια μιας συζήτησης με έναν ορθόδοξο Θεολόγο που μοιράζετε την γνώμη του με μας για τον greekmurtad.

Το βίντεο περιέχει την:

  • πλάνη του greekmurtad στο άρθρο του που με κατηγορεί για ψεύτικη αναφορά ότι μεταστράφηκα στο Ισλάμ. Εδώ δείχνουμε το πόσο στενόμυαλο και «τετραπέρατο» είναι αυτό το πιτσιρίκι. Θεωρεί απίθανη την περίπτωση για έναν  που γεννήθηκε Μουσουλμάνος να ασπαστεί κάτι άλλο σαν ιδεολογία και μετά να επιστρέψει πάλι στο αρχικό του πιστεύω, οπου και αυτή ήταν η περίπτωση μου. Δεν μπορούσε άραγε να σκεφτεί το «σαΐνι» μας ότι πέρασα από τον χριστιανισμό, τον αθεϊσμό, σκεπτικισμό κτλ, και όταν κατάλαβα ότι πρόκειται για μια πλάνη απλά προσπέρασα; Ακυρώνει αυτό ότι γεννήθηκα τυπικά Μουσουλμάνος(όπως γεννιέται ο οποιοσδήποτε σε μια πίστη στην Ελλάδα) και όντος μεταστράφηκα πάλι με ουσία και συνείδηση στο αρχικό μου πιστεύω όπου το είχα εγκαταλείψει για μικρό χρονικό διάστημα; Απλά δεν είμαστε όλοι το ίδιο σαν τον greekmurtad που κραυγάζει ότι είναι αποστάτης (που δεν είναι) για να δείξει ότι δήθεν μεταστράφηκε.
  • Το δεύτερο blοg του Greekmurtad που το παίζει ακόμα Μουσουλμάνος για να εξαπατήσει περισσότερους! ( το alrashidun.wordpress.com) με ίδιο ακριβώς Ip !
  • τις «δανεικές» πηγές(λογοκλοπία),
  • και την πρόσκληση –πρόκληση από μεριά μου για δημόσιο διάλογο.

Ενημερωση:

Από απάτη που μας κατηγορούσε ο ψευτο αποστάτης τώρα αναθεωρεί λέγοντας μου «δεν ξέρω τι έχεις μες την καρδία σου….και το πολύ να είχες κάνει μεταστροφή»

Ακούστε και την απάντηση μου στα λεγόμενα του και στα περί διαλόγου που προσπαθεί να αποφύγει.

Ορθόδοξος Θεολόγος εκφράζει τις αποδοκιμασίες του και την αντίθεση του προς το περιεχόμενο του greekmurtad!!!

Ο Χριστιανός Ορθόδοξος Θεολόγος Δημήτρης Αθανασίου οπου έχουμε κάνει αρκετούς διαλόγους μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού θεώρει το blog του greekmurtad ότι δεν έχει κανένα ίχνος Χριστιανικού πνεύματος. Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Γειά σας αγαπητοί!Με όλο το σεβασμό σε όλους, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν,αυτο που επικρατεί δεν είναι (χριστιανικό)πνεύμα.Η ιστοσελίδα δείχνει πιο πολύ για αθλητική και όχι θρησκευτική.Θεωρείτε τους παραπάνω σχολιασμούς σωστούς;πισεύω να αντιλαμβάνεστε τα λάθη σας.Μιας και κάποιος με αποκαλεί ανάξιο για το επαγγελμά,ας έρθει στο σχολείο να πάρει την θέση μου και να διδάξει εκείνος στα παιδιά τον (λόγο του θεού), τώρα όσον αφορά για τα λόγια μου στο βίντεο , αυτή είναι η άποψή μου και τίποτα άλλο και η άποψή μου είναι να μην χρησιμοποείτε μόνο επίθεση στο Ισλάμ διότι με αυτό ποιο το όφελος;(παρόμοια πράγματα μπορεί να κάνει και ένας ά-θεος) αυτό που πρότεινα είναι να γράφεται και άρθρα υπέρ του λόγου του θεού.Και κάτι ακόμα που ανέφερα είναι μια αλήθεια και τίποτα άλλο( ότι ο Αχμαντ ελ Ντίν γεννήθηκε μουσουλμανος) δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο με χαρακτηρίζεται έτσι! Και κάτι τελευταίο , ο Αχμαντ ελ Ντιν προσκαλεί αρκετούς για (διαθρησκευτικό) διάλογο και δυχτυχώς κανείς δεν δέχεται,εκτός από εμένα και από τον κ.Ρηγινιώτη. Παρακολουθήστε ,λοιπόν, τους διαλόγους μου με τον Αχμεντ στην ιστοσελίδα την δικιά του , συγκεκριμενα κάναμε έναν τελευταίο για την σταύρωση και την ανάσταση του Χριστού και από εκεί και πέρα κρίνεται!( που κατά την άποψή μου λίγοι δέχονται να βρεθούν σε δημόισιο διάλογο με κάποιον αλλόθρησκο)σεβαστείτε ,λοιπόν, τις απόψεις καθενός αγαπητοί!» (πηγή: http://greekmurtadeen.wordpress.com/2010/02/26/isamapates-1/#comment-236 )

Όταν γνώστες του Χριστιανισμού θεωρούν το blog του greekmurtad «αθλητικό» δίχως θρησκευτικό πνεύμα, τότε χρειάζονται τα δικά μας σχόλια για περαιτέρω ξεμπρόστιασμα; Προσέξτε επίσης πως θεωρεί λυπηρό ότι κανείς δεν δέχεται να κάνει διάλογο μαζί μου εκτός από τα άτομα που έχω είδη μιλήσει( Αθανασίου και Ρηγινιώτης) κάνοντας έτσι νύξη στο πως ο greekmurtad αποφεύγει να κάνει διάλογο με αερολογίες του τύπου « κάποτε θα κάνουμε»

Ενημέρωση 2

Μετά το ξεμπρόστιασμα του greekmurtad που τον πιάσαμε να έχει ταυτόχρονα ένα άλλο μπλογκ το alrashidun.wordpress.com που εκεί το παίζει «Μουσουλμάνος». Ο aliibnabitalib ( ο ιδιοκτήτης του arashidun – o greekmurtad) προσπαθεί να σώσει το άλλο αγαπημένο του blog το greekmurtadeen.wordpress.com. Πως το κάνει αυτό; Επιβεβαιώνοντας τάχα ότι «ξευτιλίστηκα» και το πόσο λάθος κάνω.

Για τόσο ανόητους μας περνά ο aliibnabitalib – greekmurtad. Τώρα βρήκε να ανανεώσει το άλλο του blog(alrashidun). Γιατί άραγε; Μήπως γιατί αποκαλύψαμε την απάτη που στήθηκε μέσω αυτών των δυο blog, που στην ουσία κρύβεται το ίδιο άτομο η άτομα; Μήπως να τρέξει να καλυφτεί;

Ας αφήσουμε όμως για λίγο ότι ο greekmurtad είναι ο aliibnabitalib η το αντίθετο. Ας υποθέσουμε για λίγο ότι ο aliibnabitalib είναι Μουσουλμάνος και πραγματικά έχει φτιάξει ένα blog για το Ισλάμ. Κοιτάτε πως δυο εικόνες από το blog του κραυγάζουν ότι δεν είναι Μουσουλμάνος και μαρτυρούν ότι είναι ένας αντιΙσλαμιστής

Πρώτη εικόνα

Δεύτερη εικόνα

στο greekmurtadeen του ψευτο αποστάτη απατεώνα

                                                 

 στο alrashidun του “καλού” Μουσουλμάνου

(Ο ανόητος ψευτο-αποστάτης παρουσιάζει στα δυο ιστολόγια απάτης τον σκοπό του. Τον προδίδει η αναφορά του και στα δυο περί αποστασίας.)

Αυτός ο ψευτομουσουλμάνος «απεικόνισε» τον εαυτό του μέσω σχολίων ότι είναι ο Άλι ο ξάδελφος του Προφήτη. Κάτι τέτοιο στην Ισλαμική Θεολογία απαγορεύεται αυστηρά. Απαγορεύεται η απεικόνιση ενός ιερού προσώπου όπως του Προφήτη Μωάμεθ και της οικογενείας του. Στην δεύτερη εικόνα απεικονίζει έναν αποκεφαλισμό. Τι δουλεία έχει μια τέτοια εικόνα σε μια Ισλαμική σελίδα; Τι θέλει να πει; Τι σοι μήνυμα Ισλαμικό είναι αυτό; Η είναι μια προπαγανδιστική προσπάθεια από τον μη μουσουλμάνο bloger να δείξει ότι Ισλάμ είναι «να κόβεις κεφάλια». Ποιος Μουσουλμάνος μιλά για το Ισλάμ δίνοντας ένα τέτοιο σιχαμένο μήνυμα και μια τέτοια εικόνα; Μόνο ένας που μισεί το Ισλάμ και έχει οργανώσει κάτι τέτοιο να εξαπατά τον κόσμο. Απλά τα πράγματα.

Τέλος μια άλλη μια μικρή ένδειξη για το πόσο Μουσουλμάνος είναι. Όπως με αποκαλεί…

Βλέπετε ενοχλήθηκε πολύ που τον πήραμε χαμπάρι. Όλα αυτά που μας είπε βεβαίως τα απαντήσαμε και τα ξεκαθαρίσαμε στο ηχητικό και τα λεγόμενα παραπάνω. Βεβαίως λίγο παλαιοτέρα ήμουν αδελφός και η σελίδα μου islamforgreeks ήταν καλή και πλούσια για τον aliibnabitalib:

Αντίφαση πάνω στην αντίφαση, ανακολουθίες, πονηρίες και δεν συμμαζεύεται η κατάσταση.

Ενημέρωση 3

Ο ψευτο Μουσουλμάνος aliibnabitalib (δηλαδή η παρέα του greekmurtad) ισχυρίζεται ότι το να απεικονίζεις τον Προφήτη η την οικογένεια του δεν είναι κάτι κακό. Λέει

«Πρώτη φορά βλέπω μουσουλμάνο που θέλει “να μαθαίνει” στους άλλους το Ισλάμ να μη γνωρίζει ότι οι εικόνες του Προφήτη (ειρήνη σ’ αυτόν) απαγορεύονται για σκοπό λατρείας και μόνο… Μέχρι το 17ο αιώνα υπήρχαν πολλές απεικονίσεις του Προφήτη (ειρήνη σ’ αυτόν) όπως και του Άλι (ο Αλλάχ ας είναι ευχαριστημένος μαζί του). Θα μας πει ότι ήταν αιρετικοί όλοι αυτοί οι ζωγράφοι, μεταξύ τους πολλοί σουννίτες; Και ασφαλώς το ότι έχω avatar την εικόνα του Άλι (ο Αλλάχ ας είναι ευχαριστημένος μαζί του) δε σημαίνει ότι “τον απεικονίζω” ή παριστάνω ότι είμαι αυτός…»

Το να ζωγραφίζεις τον Προφήτη Μωάμεθ και τα ιερά πρόσωπα είναι κάτι μη αποδεκτό και πέφτει στην ίδια κατηγορία απαγόρευσης που απαγορεύονται να σκαλίζονται αγάλματα. (φατουα 10452). Βεβαίως είναι για λόγους λατρείας καθώς επίσης ότι γενικά δεν είναι πρέπον να απεικονίζονται. Οι πρώτοι Μουσουλμάνοι(Σαλαφ) ποτέ δεν απεικόνιζαν τον Προφήτη Μωάμεθ και τους συγγενείς του η τους σαχαμπα, ούτε έφτιαξαν κανένα άγαλμα παρόλο που γνώριζαν ότι κάτι τέτοιο απαγορεύεται να λατρεύεται.

Έπειτα λέει

«Οι “αποκεφαλισμοί” που του φαίνονται αντιισλαμικοί»

Αυτό που είπα στον ibnabitalib-greekmurtad είναι ότι δεν έχει καμία δουλειά μια εικόνα αποκεφαλισμού σε ένα δήθεν Ισλαμικό blog που μιλά για το Ισλάμ. Πως ανοίγεις blog με πρόθεση να περάσεις ένα μήνυμα και το παρουσιάζεις εντελώς λάθος με στόχο να κάνεις τον αναγνώστη να πάρει μια αρνητική εικόνα μαζί του; Είναι ξεκάθαρο και ολοφάνερο ότι έχεις ένα συγκεκριμένο σκοπό. Αυτός ο σκοπός είναι να το παίξεις Μουσουλμάνος προωθώντας έναν αρνητισμό κατά του Ισλάμ. Η προπαγάνδα όλη βασίζεται ότι όλα αυτά απορρέουν από Μουσουλμάνο (δήθεν) έτσι ώστε η απάτη να μην πέσει σε κριτική. Ο κύριος στόχος είναι να κάνεις να πει ο αναγνώστης « είδες πόσο βίαιο είναι το Ισλάμ, μέχρι και Μουσουλμάνος το λέει και το δέχεται».

Εδώ επίσης βλέπουμε ότι ψεύδεται για άλλη μια φορά μιας και δεν είπα ότι « δεν μαρεσουν οι αποκεφαλισμοί» αλλά το ότι είναι περιττό, ανούσιο και πολύ ύποπτο για ένα άτομο που θέλει να μιλήσει για το Ισλάμ να βάζει προπαγανδιστικές εικόνες κατά του Ισλάμ. Τέτοιες πρακτικές δείχνουν και τις πραγματικές προθέσεις η οποίες μόνο αθώες δεν φαίνονται να είναι.

Ενημέρωση 4

Δεν θέλει πολύ για να καταλάβουμε οτι ο εμπνευστής του greekmurtadeen είναι μέλος της ΟΟΔΕ η οποία τον προωθεί:

Τυχαίο ακόμα δεν είναι οτι τακτική των μελών της ΟΟΔΕ είναι η απάτη και η διαδικτυακή “μεταμφίεση” (αυτό ακριβώς που έκανε ο greekmurtad όπως δείξαμε παραπάνω) ενός αλλόθρησκου για να προσηλυτίσουν και να εξαπατήσουν σε φόρουμ:

(κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση – πηγή: http://www.sporeas.com/oode,%20paidia%20tou%20Metallinou.htm

Ο μοναχός π. Μάξιμος αναφέρει την ΟΟΔΕ ως μια αιρετική ομάδα απατεώνων ( http://www.agioskosmas.gr/themata.asp?isue=76&artid=4061) Categories: ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: