Ο Mark Gabriel και οι Κόπτες

Ξεμπροστιάζοντας και αναιρώντας τις πολεμικές τακτικές τους εναντίον του Ισλάμ

Άχμαντ Ελντίν

Το παρακάτω βίντεο είναι μια απάντηση στον «αποστάτη» Mark Gabriel οπου χωρίς κανένα ίχνος ντροπής δείχνει την άγνοια του περί Ισλάμ και περί Χριστιανισμού. Ενδιαφέρον επίσης είναι πως αυτοί οι απατεώνες δεν διαφέρουν μεταξύ τους. Για παράδειγμα δώστε βάση στα λόγια του Gabriel και στο τι λέει ο «συνάδελφος» του greekmurtad. Θα καταλάβετε πολλά.

Το παρακάτω βίντεο περιέχει ακόμα κάτι πολύ σημαντικό. Μια αυθεντική μαρτυρία ενός Ιεραπόστολου (κόπτη) Χριστιανού που ασπάστηκε το Ισλάμ και πως εξαγριωμένοι Χριστιανοί του χωριού του μαζί με την τοπική Εκκλησία τον κυνήγησαν για να τον σκοτώσουν. Ο Ibrahim Hilal Ibrahim Shawadfi αφηγείται την ιστορία του, και πως σκότωσαν την γυναίκα του και την κόρη του.

Θα διαβάσετε επίσης την ιστορία της Wafa Constantine μιας Χριστιανής (από Αίγυπτο) οπου ήταν παντρεμένη με κόπτη Ιερέα και το επάγγελμα της ήταν μηχανικός. Η Wafa ασπάστηκε το Ισλάμ και ξέσπασε μεγάλη ταραχή στους Χριστιανικούς κύκλους της Αιγύπτου.

Αυτά τα νέα βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν θα φτάσουν στα ΜΜΕ για να τα προβάλουν. Οι κόπτες πάντα πρέπει να φαίνονται τα θύματα. Δείτε το σχετικό Βίντεο:


Δείτε επίσης μια άλλη διαδήλωση των κοπτών επειδή ένας κόπτης ( ο Σαμι Αζιζ) ασπάστηκε το Ισλάμ.

Το Ισλάμ αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς στους κοπτικούς κύκλους. Γιαυτο τον λόγο ορισμένοι πονηροί μιλούν για εξαναγκαστικούς προσηλυτισμούς. Τα λεγόμενα τους όμως δεν βασίζονται σε καμία απόδειξη. Είναι άδειες ατεκμηρίωτες δηλώσεις που σκοπό έχουν να αμαυρώσουν την επιλογή αυτών των κοπτών για να ασπαστούν το Ισλάμ.
Categories: ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Tags: , , , , , , , , , , ,

%d