Άχμαντ Ελντίν
Οι αντι-ισλαμιστές λασπολόγοι επιστρέφουν, και αυτή την φορά με την πιο ανόητη και γελοία κριτική ενάντια στο Ισλάμ. Σύμφωνα με το μπλόγκ «Olympia.gr», το Κοράνι περιέχει παιδοφιλία.
Στο παρελθόν έχουμε αποδείξει και αναδείξει την απελπισία των Ισλαμοφοβικών να ρίξουν λάσπη στο Ισλάμ με τον οποιοδήποτε τρόπο. Αυτή την φορά δεν είναι ότι έφεραν μια καινούρια κριτική ( που ποτέ δεν υποστηρίζεται με κανένα επιχείρημα). Είναι ότι κριτικάρουν εντελώς ανόητα και άσχετα, δείχνοντας ότι είναι ανίκανοι να συντάξουν μια ολοκληρωμένη κριτική με ένα λογικό επιχείρημα . Αυτό τουλάχιστον ισχύει με την ανάρτηση τους οπου διαβάζουμε τον τίτλο της:
Το μπλόγκ στην απελπισμένη του προσπάθεια να ρίξει λάσπη στο Ισλάμ, βάζει ένα βίντεο που «αποδεικνύει» όπως λένε, ότι ο βιασμός μικρών παιδιών προωθείται η υποστηρίζεται στο Κοράνι. Τους πιάνει λέει «οργή και αηδία για τα πολυπολιτισμικά καθάρματα» (για τους πολιτικούς) που υποστηρίζουν τους Μουσουλμάνους (που είδαν την υποστήριξη δεν γνωρίζω) και βάζουν ότι το ιερό δικαίωμα ενός Μουσουλμάνου είναι αυτός ο βιασμός.
Βεβαίως όλα αυτά δεν τολμούν να τα πουν ξεκάθαρα. Εγώ απλά σας απλοποίησα και εξήγησα τον τίτλο της ανάρτησης τους που κρύβει αυτά τα «μηνύματα» για το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους. Δεν θέλει μεγάλη προσπάθεια να καταλάβουμε όλοι μας τι θέλει να πει ο τίτλος που με τον έναν τρόπο η τον άλλον κατηγορεί ανύπαρκτα στηρίγματα, και το Κοράνι.
Πάμε να δούμε όμως το βίντεο τους οπου απορρέει και ο τίτλος τους ( η και το αντίστροφο):
Στη συνέχεια γράφουν:
«Ο “πολυπολιτισμός” που οι πρόγονοι μας φρόντισαν να εξοντώσουν και οι σύγχρονοι κυβερνώντες θέλουν να επαναφέρουν. Δείτε τις πρακτικές του μίσους που γίνονται κατήχηση στα τζαμιά της αηδίας.»
Η Απάντηση:
Θα παρακαλούσα πολύ τον αναγνώστη να μην προσπεράσει το παραπάνω βίντεο βιαστικά. Να το παρακολουθήσει με προσοχή έτσι ώστε να καταλάβει την απάντηση και να έχει και τις δυο απόψεις.
Όποιος βλέπει αυτό το βίντεο και δεν γνωρίζει την αραβική η έστω την αγγλική γλώσσα οπου γινόταν σαν μετάφραση από την αραβική, και συναντά αυτήν την ελεεινή μετάφραση στα ελληνικά, είναι πολύ λογικό να πιστέψει ότι οι Μουσουλμάνοι έχουν το ελεύθερο με τις ευλογίες του Κορανίου να βιάζουν μικρά παιδιά. Πόσο απέχει όμως η αλήθεια από αυτήν την απάτη; Για την ακρίβεια που βρίσκεται η αλήθεια;
Λίγο «προσεκτικοί»( που μάλλον επιτηδευμένα το έκαναν) να ήταν οι υπεύθυνοι αυτής της ανάρτησης τότε θα καταλάβαιναν ότι ο Μουσουλμάνος θεολόγος που έλεγε την ιστορία ασκούσε ΚΡΙΤΙΚΗ στον Χομεϊνί και όχι σε «έναν» οποιονδήποτε Ιμάμη. Δεν υποστήριζε τον Χομεϊνί. Αυτό το καταλαβαίνουμε σε διάφορα σημεία του βίντεο όπως όταν ο Θεολόγος χαρακτήρισε τον Χομεϊνί ως «ανελέητο» που βίαζε το κοριτσάκι( στη διάρκεια του βίντεο 2:21). Αυτό γιατί ο Χομεϊνί ανήκει στην αίρεση του Σιιτισμου και ΟΧΙ στο Ορθόδοξο Ισλάμ που βασίζεται στο Ιερό Κοράνι και στην Παράδοση του Προφήτη μας Μωάμεθ.
Το Βίντεο από την άλλη έχει επεξεργαστεί από τους υπευθύνους αυτού του μπλογκ ακριβώς στο σημείο οπου ο Μουσουλμάνος θεολόγος κάνει εισαγωγή στο θέμα καλώντας τους σιιτες να δουν τα άσχημα και αποτρόπαια έργα του ψευτο-Ιμάμη τους. Το ότι είναι ψευτο Ιμάμης το τονίζει ο θεολόγος και στην «έκδοση» του Ισλαμοφοβικού μπλογκ περίπου κατά την διάρκεια 0:15. Κάτι τέτοιο βεβαίως ποτέ δεν μεταφράστηκε.
Το βίντεο στην ανάρτηση του αντιισλαμικου μπλογκ τιτλοφορείται ως «Παιδοφιλια στο Κοράνι». Αφήνοντας να εννοηθεί ότι το Κοράνι προωθεί την Παιδοφιλια. Για ποιο λόγο όμως ο μπλογκερ του Olympia.gr έβαλε «στη μέση» το Κοράνι; Γιατί ο αφελής και άσχετος «κριτής» νόμιζε ότι στο τέλος του βίντεο ήταν το Κοράνι( διάρκεια 3:21). Όμως ΔΕΝ ΗΤΑΝ το Κοράνι αλλά το σιιτικο βιβλίο του Χομεϊνί(Tahrir al-Wasilah) οπου δέχεται ΚΡΙΤΙΚΗ για αλλη μια φορα από τον Μουσουλμάνο που έκανε την ομιλία. Ο Μουσουλμάνος αυτός λέει χαρακτηριστικά τελειώνοντας από το βιβλίο «Ο Θεός να μας προστατέψει από αυτά» (δηλαδή τα διδάγματα του Χομεϊνί) (διάρκεια 3:44)
Όπως καταλαβαίνετε δεν χρειάζεται ιδιαίτερη απολογητική από μεριά μας να σας αποκαλύψουμε μια γελοία και ανόητη επίθεση, σαν και αυτή, κατά του Κορανίου, που κύριο στόχο έχει να δημιουργήσει μισός απέναντι στους Μουσουλμάνους. Προσπάθησαν με απελπισία να κάνουν όλους του Μουσουλμάνους, Σιίτες βιαστές μικρών παιδιών. Προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τον κάθε έναν από εμάς έχοντας ως ελπίδα να θυμηθούμε την τρομοκρατία τους στις κάλπες και να ψηφίσουμε «το σωστό» έτσι ώστε να εξαφανιστούν οι Μουσουλμάνοι από την Ελλάδα.
Αυτή η χαζή προπαγάνδα έχει καθαρά πολιτικές σκοπιμότητες και καλό θα ήταν από μεριά αυτών των ατόμων να διασταυρώνουν τις πληροφορίες τους. Την άλλη φορά που θα επιλέξουν να επιτεθούν στο λόγο του Θεού καλύτερα να παρουσιάσουν ένα ολοκληρωμένο και ξεκάθαρο επιχείρημα και συλλογισμό.
Κύριοι του Olympia.gr ότι έχετε να πείτε να τα πείτε στους Σιιτες που υποστηρίζουν τον Χομεϊνί ΟΧΙ στους αυθεντικούς Μουσουλμάνους. Και όταν θα τα πείτε να ξέρετε ότι στην ουσία είμαστε μαζί και συμφωνούμε. Η απόδειξη είναι το ίδιο το βίντεο που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε την προπαγάνδα σας. Στο βίντεο αυτό καταδικάζονται αυτές οι απόψεις και ΔΕΝ υιοθετούνται από Ορθόδοξους Μουσουλμάνους ( Ahlu Sunnah Wa Jamaah)
Αλήθεια, πως θα σας φαινόταν μια κριτική οπου με βάσει την παιδοφιλική φύση των Καθολικών Ιερέων να κατηγορείται ταυτόχρονα και η Ορθόδοξη Εκκλησία ( που δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε για Ορθόδοξους Ιερείς παιδεραστές). Δεν θα βγαίνατε και θα φωνάζατε όλοι σας «είναι καθολικοί ενώ εμείς ορθόδοξοι»;
Γιατί λοιπόν τα δυο μετρά και σταθμά;
Categories: ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ