Ο μύθος περί «διώξεων» των Χριστιανών από Μουσουλμάνους

Άχμαντ Ελντίν

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούμε τους Χριστιανούς να παραπονιούνται για «διώξεις» από Μουσουλμάνους σε «Μουσουλμανικές» χώρες. Στέκει όμως αυτός ο ισχυρισμός; Διώκονται οι Χριστιανοί από Μουσουλμάνους;

Έχουμε αναφερθεί στο θέμα αυτό και συγκεκριμένα είχαμε μιλήσει για τους κόπτες Χριστιανούς και την δήθεν καταπίεση που δέχονται. Παραθέτω την ιστορία των κοπτών διότι η κατάσταση των υπολοίπων Χριστιανών που κάνουν λόγο για καταπίεση ( για παράδειγμα στην Ινδονήσια) είναι παρόμοια και πανομοιότυπη με αυτή των κοπτών.

Είχαμε πει για την κατάσταση των κοπτών:

«Η αλήθεια όμως είναι ότι όντως έχουμε μια ένταση μεταξύ των Μουσουλμάνων και των Χριστιανών στην Αίγυπτο και οι δυο ομάδες ευθύνονται εξαιτίας της στενομυαλιάς τους, την αμορφωσιά τους και άλλων πολλών παραγόντων. Το σίγουρο είναι όμως ότι το Ισλάμ το ίδιο δεν έχει καμία ευθύνη. Γνώστες και ειδικοί του Ισλάμ καταδικάζουν όλες αυτές τις ενέργειες οι οποίες πολλές φορές έχουν αποδειχτεί ότι έχουν εμπλουτιστεί με μπόλικη σάλτσα…..Δεν αρνούμαστε την ένταση που υπάρχει στην Αίγυπτο. Αλλά μερικοί που νομίζουν ότι οι Χριστιανοί διώκονται, απλά ακολουθούν μυθοπλασίες. Επίσης οι «ψιθυριστές» τέτοιων ειδήσεων ποτέ δεν θα σας πουν για την άλλη πλευρά του θέματος. Ότι πολλοί Κόπτες ασπάζονται το Ισλάμ καθημερινός. »

Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με τους υπόλοιπους Χριστιανούς που παρουσιάζονται ως δήθεν θύματα των Μουσουλμάνων. Πάντα αποκρύπτονται τα «καμώματα» των Χριστιανών και προωθούνται μονό των Μουσουλμάνων.

Ας δούμε μερικά παραδείγματα στην Ινδονήσια. Πόσοι από αυτούς που μιλάνε για καταπίεση των Χριστιανών στην Ινδονήσια γνωρίζουν ότι ορισμένοι Χριστιανοί Ινδονήσιοι «ακτιβιστές» είναι τρομοκράτες;  (πηγή:http://www.indonesiamatters.com/1204/christian-terrorists/ ) Πόσοι γνωρίζουν επίσης για τις Χριστιανικές συμμορίες που μαζεύονται οργανωμένα με μοναδικό στόχο να δολοφονήσουν Μουσουλμάνους; ( πηγή: http://www.antaranews.com/en/view/?i=1177653681&c=NAT&s=)

Χριστιανοί ιεραπόστολοι που ταξίδεψαν στην Ινδονήσια για να προπαγανδίσουν τον Χριστιανισμό απήγαγαν παιδιά με στόχο να τα προσηλυτίσουν και να τα στείλουν πάλι πίσω στην χωρά τους σαν προπαγανδιστές Ιεραπόστολοι. (πηγή: British Muslims Counter Tsunami Proselytizing, IslamOnline 14 Jan 2005)

Στην Ινδία η τρομοκρατική Χριστιανική οργάνωση National Liberation Front of Tripura έχει καταδικαστεί ότι εξαναγκάζει τους Ινδουιστές και τους Μουσουλμάνους να προσηλυτίζονται στον Χριστιανισμό. πηγή: (http://news.bbc.co.uk/2/hi/south_asia/717775.stm)

Στην Νιγηρία 100αδες Μουσουλμάνοι δολοφονηθήκαν από Χριστιανούς. ( πηγή: http://www.bgnewsnet.com/story.php?sid=4847)

Παρόμοιες συνθήκες επικρατούν και σε άλλες Μουσουλμανικές χώρες που δήθεν καταπιέζονται και διώκονται οι Χριστιανοί. Υπερτονίζεται η «Ισλαμική» πλευρά και αγνοείται εντελώς η Χριστιανική.

Ποιοι διώκονται στην πραγματικότητα;

Αν κάποιος έχει το δικαίωμα να μιλήσει για διωγμούς και εναντιώσεις για θρησκευτικούς λόγους, αυτοί είναι οι Μουσουλμάνοι. Παρακάτω θα δώσουμε μια «γεύση» για το τι σημαίνει «Χριστιανικές διώξεις σε Μουσουλμάνους». Θα βάλουμε την κάθε Χριστιανική χώρα και σε παρενθέσεις θα βάλουμε τον αριθμό διώξεων που γίνονται στους Μουσουλμάνους:

Πάρτε λοιπόν τους αριθμούς, κάντε την πρόσθεση, και μετά συγκρίνετε με τις δήθεν «Μουσουλμανικές διώξεις» κατά των Χριστιανών. Θα καταλάβετε ότι τα περί Ισλαμικών διώξεων κατά των Χριστιανών είναι για γέλια.Κατηγορίες:ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ, Μουσουλμάνοι

Ετικέτες: , , , , , , ,