Και μετα σου λενε οτι δεν υπαρχει Θεος

«Εντυπωσιακό βίντεο του BBC δείχνει πως σχηματίζεται το πρόσωπο ενός εμβρύου. Η παραγωγή έγινε από τη σειρά του καναλιού “Inside the Human Body” και το animation έχιε βασιστεί σε σαρώσεις αναπτυσσόμενου εμβρύου.

Στο βίντεο παρατηρούμε πως αναπτύσσονται και παίρνουν μορφή τμήματα του προσώπου τα οποία ενώνονται σαν παζλ μόλις τρεις μήνες μετά από τη σύλληψη.

“Τα τρία τμήματα του παζλ συναντώνται στη μέση του επάνω χείλους του εμβρύου, δημιουργώντας το αυλάκι που είναι η απόσταση μεταξύ μύτης και στόματος”, σημειώνει ο Michael Mosley του BBC.

“Ήταν ένας εφιάλτης για δομές όπως η μύτη και ο ουρανίσκος που δεν υπήρχαν για το animation”, σημειώνει ο ερευνητής David Barker.

“Ο σχηματισμός τους είναι μια πολύπλοκη διαδικασία ανάπτυξης και σύντηξης των κινούμενων πλακών των ιστών”.

“Όλη αυτή η εντυπωσιακή διαδικασία συμβαίνει στη μήτρα μεταξύ των δύο και τριών μηνών κύησης”, τονίζει ο Mosley. “Εάν δεν συμβεί τότε, δε θα συμβεί ποτέ”, καταλήγει» (Πηγή: News247)

«Σας δημιουργεί μέσα στις μήτρες των μητέρων σας – σε φάσεις – η μια μετά την άλλη, μέσα σε τρία σκοτεινά περικαλύμματα. Αυτός είναι ο ΑΛΛΑΧ, ο Κύριος σας. Σ’ αυτόν ανήκει η Κυριαρχία. Δεν υπάρχει θεός παρά μόνον Αυτός. Πώς – λοιπόν -παραστρατείτε από το Δρόμο Του;» (Κοράνι 39:6)



Categories: atheism

Tags: , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: