Το καινουριο ιστολογιο του Αχμαντ Ελντιν

Το www.ahmadeldin.org είναι έτοιμο. Αποφάσισα να φτιάξω ένα προσωπικό ιστολόγιο για να εκφράζονται οι σκέψεις και οι απόψεις μου για το τι συμβαίνει γύρω μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σκέψεις που απορρέουν από την πίστη μου μιας και το Ισλάμ δεν έχει λόγο μόνο στη θεολογία αλλά και στα κοινωνικά. Σε αυτό το ιστολόγιο δεν έχω σκοπό να κάνω αναφορά στην Ισλαμική θεολογία/νομολογία όπως κάνω στην παρούσα ιστοσελίδα IslamForGreeks.org. Στο www.ahmadeldin.org θα ασχολούμαστε με την καθημερινότητα, τα κοινωνικά, και την ειδησεογραφία, κυρίως με αυτά που συνδέονται και αφορούν το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους.

Να σημειώσω ότι το IslamForGreeks.org θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά αποκτώντας καθαρά θεολογικό και νομολογικό χαρακτήρα (περί Ισλάμ). Αυτό ακριβώς έρχεται να στηρίξει το www.ahmadeldin.org όπου εκεί η θεματολογία θα είναι διαφορετική όπως ανέφερα.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το ιστολόγιο και να δείτε τις πρώτες καταχωρήσεις (μαζί με κάποιες παλιές απο το IslamForGreeks). Οι αναρτήσεις στο www.ahmadeldin.org δεν θα μοιράζονται στο IslamForGreeks.org (και το αντίθετο). Ο κάθε ιστοχώρος θα έχει το προσωπικό του υλικό.Categories: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Tags: , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: