Ένα μεγάλο ευχαριστώ – جزاك اللهُ خيرًا

 

بـسـم الله والحـمـد لله والـصلاة والـسـلام عــلى رسـول الله، وبـعـد

Το να ευχαριστήσεις τον κόσμο για το καλό που σου κάνει η για την βοήθεια που σου έχει προσφέρει, στην ουσία, σημαίνει ότι έχεις ευχαριστήσει τον Αλλάχ. Ο προφήτης صلى الله عليه وسلم είπε:

لاَ يَشْكُرُ اللَّهَ مَنْ لاَ يَشْكُرُ النَّاسَ

«Δεν έχει ευχαριστήσει τον Αλλάχ αυτός που δεν έχει ευχαριστήσει τον κόσμο». {Άμπου Νταούντ, νο. 4811

Οι τελευταίοι μήνες ήταν ιδιαίτερα δύσκολοι και εξακολουθούν να ειναι σε ένα βαθμό, γιαυτό άλλωστε εξέφρασα κάποια παράπονα. Όμως έτσι όπως εξέφρασα την στεναχώρια μου, τώρα θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε αυτά τα λίγα αδέλφια που στηρίζουν τις προσπάθειες μας.  

Γιαυτο λοιπόν από τα βάθη της καρδιάς μου επιθυμώ να ευχαριστήσω τα αδέλφια μου που στηρίζουν το http://www.IslamForGreeks.org και το Τζαμί μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους της ιστοσελίδας μας στα αδέλφια αυτά που με συνέπεια συνδράμουν στο έργο της Ντάουας του IslamForGreeks.org, είτε λίγο είτε πολύ. Η μόνη ιστοσελίδα και ο μόνος οργανισμός στην Ελλάδα που ενώνει τον αναγνώστη με τις ορθόδοξες Ισλαμικές πηγές και τους Μουσουλμάνους λόγιους (Ουλεμά) σε απλά ελληνικά. Η μόνη ιστοσελίδα που απαντά σε κάθε πολέμιο και λασπολόγο της πίστης μας. Η ιστοσελίδα που κύριο στόχο έχει να βοηθήσει όσους συμπατριώτες μας διώκονται για την επιλογή να ασπαστούν το Ισλάμ. Σχεδόν έντεκα (11) χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο, στον ακτιβισμό, στην προσπάθεια να μάθει η ελληνική κοινωνία το Ισλάμ από τις πηγές του (το Κοράνι και την Σούννα με την κατανόηση των Σάλαφ).

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα

  1. Την αδελφή μας D που μας έδωσε μια σημαντική ανάσα από τα συνολικά έξοδα του Τζαμιού
  2. Τον αδελφό μας R που μας στηρίζει όσο μπορεί
  3. Τον άγνωστο αδελφό/αδελφή που ενίοτε βάζει από το περίσσευμα του (αναγράφοντας την λέξη Ντάουα)
  4. Τα 5 αδέλφια και προσωπικοί μου φίλοι που κάθε Παρασκευή αφήνουν από 1 έως 10 ευρώ στο σεντούκι του Τζαμιού η για Ντάουα. Και αυτούς που στέλνουν μικρά ποσά των 5/10 ευρώ στο PayPal, ο Αλλάχ να σας ευλογεί. 
  5.   Όλα τα αδέλφια και τις αδελφές μας που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν, αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα και προσεύχονται για εμάς. 

Και η δόξα όλη ανήκει στον Αλλάχ, τον Μόνο πραγματικό Βοηθό και Υποστηριχτή και του ζητάμε να μας ευλογήσει με περισσότερα αδέλφια τα οποία να μας στηρίζουν για την χάρη Του και μόνο. Ο Ύψιστος λέει στο Κοράνι:

لَن تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّىٰ تُنفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ ۚ وَمَا تُنفِقُوا مِن شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ

«Ποτέ δεν θα λάβετε την καλή ανταμοιβή μέχρι να ξοδέψετε (για χάρη του Αλλάχ) ό,τι πιο αγαπημένο έχετε, κι οτιδήποτε ξοδεύετε ο Αλλάχ το γνωρίζει.» {Κοράνι 3:92}

Συνεχίζουμε και ελπίζουμε στην ανταπόκριση όλων των αδελφών μας ώστε μια μέρα η Ντάουα του IslamForGreeks.org να φτάσει και πέρα από την Ελλάδα, οπου υπάρχουν Έλληνες και Ελληνόφωνοι που αγκαλιάζουν το μήνυμα του Ισλάμ. 

Εάν θέλετε να μας βοηθήσετε και να μας στηρίξετε και εσείς, δείτε εδώ πως μπορείτε να συνδράμετε τις προσπάθειες μας. 

جزاك اللهُ خيرًا αδέλφια μου, σας ευχαριστώ όλους και ο Αλλάχ να ευλογεί εσάς και την οικογένεια σας και να σας προστατεύει από κάθε κακό σε αυτόν τον κόσμο και τον επόμενο.

وصلى الله وسلم وبارك على نبينا محمد

Ο αδελφός σας,
Άχμαντ Μ.Ελντίν
Διπλωματούχος Ισλαμικής Θεολογίας
Τζαμί «Σάλαφ ους Σάλιχ» (Αρ Ραχμάν)
IslamForGreeks.org – AhmadEldin.blog


Categories: ΔΙΑΦΟΡΑ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Tags: , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: