Υπενθύμιση: Στηρίξτε τις προσπάθειες μας – لَن تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّىٰ تُنفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ

بـسـم الله والحـمـد لله والـصلاة والـسـلام عــلى رسـول الله، وبـعـد

Αγαπητοί αναγνώστες, Ασσαλάμου Αλέηκουμ

Το IslamForGreeks.org δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2008. Μετράμε σχεδόν πάνω από 10 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο (και όχι μόνο). Σε αυτά τα 10 περιπου χρόνια ουδέποτε ζητήσαμε οικονομική στήριξη, με τον έναν τρόπο η τον άλλον. Όλα τα έξοδα μας τα φροντίζαμε αποκλειστικά από τις τσέπες μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι γιαυτο. Σήμερα, με αντίθεση με πριν, είναι αρκετά δύσκολο ως ακατόρθωτο να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τα έξοδα μας, ιδιαίτερα στις εποχές που ζούμε. Η οικονομική στήριξη από μεριά σας, πλέον, είναι απαραίτητη για την λειτουργία των ιστοσελίδων μας, του ιεραποστολικού μας έργου (ντάουα) και του χώρου λατρείας (Τζαμί Σάλαφ ους Σαάλιχ, πρώην αρ Ραχμάν).

Έξοδα/δαπάνες:

– Τζαμί (Ενοίκιο, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, λειτουργικά έξοδα)

– Ιστοσελίδες: www.IslamForGreeks.orgwww.AhmadEldin.org (αποθηκευτικός χώρος, domain, κόστος για το ετήσιο πακέτο λειτουργίας + λειτουργικά έξοδα)

– Ντάουα – ιεραποστολικό έργο: Ίντερνετ, αγορά βιβλίων, έξοδα επικοινωνίας με Καθηγητές/λογίους, εξοπλισμός (μικρόφωνα, βιντεοκάμερες, υπολογιστή, υπηρεσίες ραδιοφώνου και livestreaming, γενικά έξοδα λειτουργίας που αφορούν την τεχνολογία κτλ) 

Όπως αντιλαμβάνεστε, για όλα αυτά, χρειάζεται χρόνος, αφοσίωση και οικονομική στήριξη.

Τι περιέχει ο ιεραποστολικός ακτιβισμός μας – Η Ντάουα του IslamForGreeks. Ορισμένα από αυτά είναι τα εξής: 

  • Συγγραφή άρθρων και βιβλίων
  • Κύκλοι μαθημάτων/παραδόσεων περί Ισλάμ
  • Διαλέξεις
  • Βίντεο και ηχητικές παρουσιάσεις
  • Εκτύπωση ενημερωτικών φυλλαδίων περί Ισλάμ
  • Εβδομαδιαία ζωντανά διαδικτυακά σεμινάρια Ισλαμικής Θεολογίας, Νομολογίας και μεθοδολογίας
  • Μεταφράσεις έργων λογίων της Ισλαμικής Ορθοδοξίας
  • Βοήθεια – στήριξη και συμβουλευτικές παροχές σε ελληνόφωνους και Έλληνες Μουσουλμάνους. Στήριξη σε όσους απομονώνονται και διώκονται για χάρη της πίστης τους.
  • Αναίρεση και ανταπαντήσεις σε πολέμιους του Ισλάμ και σε αιρετικές σέκτες

Αδέλφια, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην στήριξη του έργου μας και της ντάουα που γίνεται στην Ελληνική γλώσσα, με το να προσφέρεται οποιοδήποτε ποσό ως δωρεά. Ακόμα και 1 ευρώ είναι χρήσιμο, αν γίνεται αυτό με ειλικρίνεια για χάρη του Αλλάχ, με συνέπεια και συνέχεια. Το κάλεσμα του IslamForGreeks στηρίζεται αποκλειστικά στο Κοράνι, στην Σούννα και στην κατανόηση των ενάρετων προτορθοδόξων Μουσουλμάνων (Σάλαφ Ους Σαάλιχ) με κύριο σκοπό να ενώσει τον αναγνώστη, σε θέματα γνώσης και μελέτης, με τους ίδιους τους λόγιους (Ουλεμά) και τις Ισλαμικές πηγές. Ένα κάλεσμα και ένα έργο το οποίο απομακρύνεται από κάθε είδους πολιτικοποίησης, κομματικοποίησης και σεχταρισμού.

Δεν χρηματοδοτούμαστε από καμία οργάνωση και από καμία κυβέρνηση. Κάθε σέντ των χρημάτων σας θα αφιερωθεί αποκλειστικά για την υλοποίηση των παραπάνω έργων και την πληρωμή των εξόδων/δαπανών μας.

Ποια είναι η ανταμοιβή για αυτούς που ξοδεύουν για χάρη του Αλλάχ;

Ο Ύψιστος λέει στο Κοράνι:

«Η παραβολή, για εκείνους, που ξοδεύουν από τις περιουσίες τους για τη χάρη του Αλλάχ, μοιάζει σαν το κόκκο του σιταριού, που από ένα φύτρωσαν επτά στάχυα, και που το καθένα δίνει εκατό κόκκους. Έτσι κι ο Αλλάχ πολλαπλασιάζει τ’ αγαθά σ’ όσους θέλει» {Κοράνι 2:261}

«…ξοδεύουν ελεύθερα, είτε όταν ευημερούν, είτε όταν ατυχούν, και που περιορίζουν το θυμό τους, και συγχωρούν όλους τους ανθρώπους, γιατί ο Αλλάχ αγαπά τους αγαθοεργούς» {Κοράνι 3:134}

«Και οτιδήποτε ξοδεύετε υπέρ του Αλλάχ θα το αντικαταστήσει. Γιατί είναι ο Άριστος από όσους (γενναιόδωρα) χορηγούν» {Κοράνι 34:39}

Πως μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας στο IslamForGreeks.org:

Μπορείτε να στείλετε την δωρεά σας με δυο τρόπους. Ο ένας είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό (Εθνική Τράπεζα η Τράπεζα Πειραιώς)

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Τραπεζικός λογαριασμός ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ:

αρ. λογαριασμού: 167/637367-47

 IBAN: GR4901101670000016763736747

 ΚΩΔ. SWIFT ΤΡΑΠΕΖΑΣ (BIC) ETHNGRAA

 Όνομα: ΕΛΝΤΙΝ ΑΧΜΑΝΤ ΜΟΧΗ 

 

Τραπεζικός λογαριασμός ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

αρ. λογαριασμού: 5046 – 040176 – 827

 IBAN: GR49 0172 0460 0050 4604 0176 827

 BIC : PIRBGRAA

Όνομα: ΕΛΝΤΙΝ ΑΧΜΑΝΤ ΜΟΧΗ 

  • Ο δεύτερος τρόπος είναι να στείλετε την δωρεά σας μέσω PayPal:

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα PayPal.com και στείλτε το ποσό που επιθυμείτε στο email:

islamforgreeks@hotmail.com

Σε περίπτωση που θέλετε να στείλετε την δωρεά σας με διαφορετικό τρόπο η επιθυμείτε περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Σας ευχαριστούμε εκ των πρότερων και είθε ο Αλλάχ ο Ύψιστος να σας ευλογεί και να σας προστατεύει. Είθε ο Ύψιστος να συγχωρέσει τα λάθη μας και τις αστοχίες μας. Είναι ο Μόνος που εναποθέτουμε τις ελπίδες μας.

وصلى الله وسلم وبارك على نبينا محمد

Άχμαντ Μ. Ελντίν
Διπλωματούχος Ισλαμικής Θεολογίας
Τζαμί «Σάλαφ ους Σαάλιχ (πρώην «αρ Ραχμάν»)
IslamForGreeks.org – AhmadEldin.blog

Δείτε επίσης: Ένα σημαντικό μήνυμα για τους Μουσουλμανους αναγνώστες του IslamForGreeks.org



Categories: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Tags: , , ,

Discover more from Το Ορθόδοξο Ισλάμ με Ορθόδοξη Κατανόηση

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading