Εγκαινιάζουμε τις νέες σειρές: «Συζητήσεις» και «Ντιμπέιτ» στο συνδρομητικό περιεχόμενο

Άχμαντ Μ.Ελντίν – أحمد بن محيي الدين

الحمد لله رب العالمين، وصلى الله وسلم على نبينا محمد وعلى آله وأصحابه أجمعين، أما بعد

Όπως σας είχαμε ανακοινώσει για το συνδρομητικό περιεχόμενο της κοινότητας, το IslamForGreeks θα παρουσιάζει κατά καιρούς, αρχής γενομένης από απόψε, συζητήσεις και ντιμπέιτ μεταξύ των Ισλαμικών θέσεων και πιστεύω έναντι διαφορετικών πεποιθήσεων, ιδεολογιών και θρησκειών.

Επιδιώκουμε την εποικοδομητική, κόσμια και πολιτισμένη συζήτηση, βασισμένη σε επιχειρήματα, με διάφορες κατηγορίες μη Μουσουλμάνων που κατά καιρούς ασκούν κριτική και πολεμική στο Ισλάμ. Μερικοί από αυτούς είναι: Αλλόθρησκοι, Άθεοι, Άθρησκοι, Εθνικιστές, Κοσμικοί, Φιλελεύθεροι, Ισλαμοφοβικοί, αναλυτές γεωπολιτικής, δημοσιογράφοι, οπαδοί πολίτικων κομμάτων και πολλοί άλλοι

Τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργηθεί ένα αρχείο που περιέχει αρκετές δημόσιες συζητήσεις – ντιμπείτ με τις παραπάνω κατηγορίες που επιτίθενται στο Ισλάμ. Επίσης, επιδιώκουμε νέες και προσκαλούμε τους επικριτές στο τραπέζι της συζήτησης και της αντιπαράθεσης με επιχειρήματα. Το αρχείο αυτό πλέον ανοίγει και θα είναι διαθέσιμο και προσβάσιμο για τους συνδρομητές της ιστοσελίδας. Για να μάθετε τον τρόπο έτσι ώστε να αποκτήσετε συνδρομή, παρακαλώ δείτε την ανακοίνωση εδώ.

Απόψε στις 21:00 δημοσιεύουμε την πρώτη συζήτηση που έλαβε μέρος σε δημόσιο διαδικτυακό χώρο για το συνδρομητικό περιεχόμενο. Στη πρώτη συζήτηση θα με ακούσετε να συζητώ με έναν Άθεο για την φιλοσοφία, την επιστήμη, την ύπαρξη του Θεού και πως τεκμηριώνεται η ύπαρξη του Δημιουργού με απλή εμπειρική γνώση. Μείνετε συντονισμένοι και μην ξεχνάτε να εγγραφείτε στο συνδρομητικό περιεχόμενο.

Άχμαντ Μ.Ελντίν
Διπλωματούχος Ισλαμικής Θεολογίας
Τζαμί «Σάλαφ ους Σάλιχ» (Αρ Ραχμάν)
IslamForGreeks.org – AhmadEldin.blog

والحمد لله رب العالمين، وصلى الله وسلم على نبينا محمد وآله وصحبهCategories: ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tags: , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: