Αποδομώντας το κλασικό αφήγημα της ακροδεξιάς κατά του Ισλάμ και των Μουσουλμάνων

“Ο ακροδεξιός εγκέφαλος έχει κατασκευάσει ένα βολικό αφήγημα έτσι ώστε να παρουσιάζει υπεραπλουστευμένα, με αυτοματισμούς, τον κακό και τον εχθρό. Ο κλασικός κακός, εχθρός, του αφηγήματος, ποιος άλλος; Ο Μουσουλμάνος…”

“Η ευκολία με την οποία κάποιος επινοεί ένα σωρό ψέματα και φαντασίες και πάνω σε αυτά οικοδομεί ένα τρομολαγνικό και σχιζοφρενικό αφήγημα ενάντια αθώων, πραγματικά εντυπωσιάζει και σε κάνει να αναρωτιέσαι για πολλά και διάφορα πράγματα. Ιδιαίτερα όταν είσαι Μουσουλμάνος και κομμάτι αυτής της χώρας. Δεν πρόκειται για μια απλή αντι-Μουσουλμανική έκφραση μίσους, πρόκειται για μια νοοτροπία από μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων της ελληνικής κοινωνίας.”

“Αυτή η νοοτροπία βεβαίως έχει και τους εκπροσώπους της, τους οποίους έχουμε αναιρέσει λεπτομερειακά πολλάκις. Τους έχουμε προσκαλέσει και σε δημόσιο διάλογο αντιπαράθεσης για όλα αυτά που κατά καιρούς αναφέρουν περί Ισλάμ και Μουσουλμάνων. Δυστυχώς όμως κρύβονται και προτιμούν την ζώνη ασφαλείας στην οποία βρίσκονται και νιώθουν άνετα, εξαιτίας της απουσίας του Ισλαμικού αντίλογου. Ο λόγος; Γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα εκτεθούν στο «ποίμνιο» τους και θα τσαλακωθεί η εικόνα τους.”

Διαβάστε το άρθρο και δείτε το βίντεο στο AhmadEldin.blog

 Categories: ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tags: , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: