Επιτρεπει το Κορανι την παιδοφιλια;

Απάντηση στο χριστιανικό μπλόγκ egolpio και στον greekmurtad

Άχμαντ Ελντίν

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ

Σήμερα θα δούμε μια λασπολογία κατά του Κορανίου και θα την απαντήσουμε. Η λασπολογία έρχεται από Χριστιανούς Ορθόδοξους οι οποίοι είναι άσχετοι όσον αφορά το Κοράνι και τα διδάγματα του. Αυτήν ακριβώς την ασχετοσύνη θα ξεμπροστιάσουμε και θα επιστρέψουμε την λασπολογία τους με κοινή λογική στο «ιερό» τους βιβλίο, την Αγία Γραφή.

Προτού ξεκινήσουμε μια αναλυτική απάντηση να αναφέρουμε ότι οι λασπολόγοι(greekmurtad & egolpio) έχουν αναιρεθεί πολλές φορές από την σελίδα μας. Μερικά άρθρα  που μπορείτε να διαβάσετε:

1) Απάντηση στις φαντασιώσεις του egolpio

2) Φόνοι «τιμής» μεταξύ Ισλάμ και Χριστιανισμού

3) Το Ισλάμ, Ο ξυλοδαρμός τις γυναίκας και το Χριστιανικό blog egolpio

4) Τα ουρί του Χριστιανικού Παραδείσου

5) Ξεμπροστιάζοντας την απατεωνιά και την ψευτιά του «greekmurtad»

Στο τελευταίο άρθρο παραπάνω έχουμε δείξει αναλυτικά τις απατεωνιές και τις διαστρεβλώσεις του greekmurtad που αποδεικνύουν τη κακή ποιότητα κριτικής που ασκεί στο Κοράνι. Το παρόν άρθρο θα ξεμπροστιάσει για δεύτερη φορά την άγνοια του η μάλλον την ψευτιά του όσον αφορά το Κοράνι και θα δούμε πως εξακολουθεί να εφαρμόζει τις ίδιες απατεωνιές.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα λόγια του:

«Η σούρα 65 επιβεβαιώνει ότι κορίτσια στην προεφηβική ηλικία, χωρίς περίοδο, μπορούν να παντρευτούν και οι σύζυγοί τους μπορούν να κάνουν σεξ μαζί τους. Το εδάφιο 4 λέει: “Όσο για τις γυναίκες σας που

1)έχουν περάσει την ηλικία της – κατά μήνα – αδιαθεσίας, γι’ αυτές – αν έχετε καμία αμφιβολία – η περίοδος (Ίντντε) που ορίστηκε , είναι τρεις μήνες,

2)(το ίδιο) και σ’ αυτές που δεν έχουν (ακόμη) περίοδο.

3)Γι’ αυτές που μεταφέρουν (ζωή μέσα στα σπλάχνα τους), η περίοδος (που ορίζεται) είναι μέχρις ότου απαλλαγούν από το βάρος τους”.

Mε δυο λόγια ένας άντρας μπορεί να έχει

1)συζύγους σε κλιμακτήριο

2)συζύγους που δεν έχουν ακόμη περίοδο ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ και όχι για άλλους λόγους.»

Απάντηση:

Αυτό είναι το κύριο επιχείρημα στο άρθρο του. Πάμε να δούμε ξανά το Κορανικο χωρίο και προσέξτε πως αναιρεί τον εαυτό του:

«Όσο για τις γυναίκεςσας που έχουν περάσει την ηλικία της – κατά μήνα -αδιαθεσίας, γι’ αυτές – αν έχετε καμιά αμφιβολία – η περίοδος που ορίστηκε, είναι τρεις μήνες, (το ίδιο) και σ’ αυτές που δεν έχουν (ακόμη) περίοδο. Γι’ αυτές που μεταφέρουν (ζωή μέσα στα σπλάχνα τους), η περίοδος (που ορίζεται) είναι μέχρις ότου απαλλαγούν από το βάρος τους. Και γι’ αυτούς που φοβούνται τον ΑΛΛΑΧ, θα τους διευκολύνει (ο ΑΛΛΑΧ) την υπόθεση (τους). (Κοράνι 65:4)

Όπως βλέπουμε από το χωρίο το Κοράνι κάνει λόγο για γυναίκες και όχι για προεφηβικά παιδιά η ακόμα και για σεξ. Στο Ισλάμ απαγορεύεται μια κοπέλα να παντρευτεί αν δεν μπει στην εφηβεία, μόνο να λογοδοθεί. Πότε μια κοπέλα είναι έφηβη και μπορεί να παντρευτεί στο Ισλάμ;

1) Όταν της έρχεται η περίοδος της

2) Όταν έχει «υγρό όνειρο»

3) Τριχοφυΐα στα γενετικά της όργανα

4) Η ηλικία των 14-15

Όλα αυτά αν συμβούν ταυτόχρονα η ξεχωριστά(δηλαδή όταν δεν έχει περίοδο αλλά παρ όλα αυτά είναι έφηβη) σε μια κοπέλα τότε σηματοδοτούν την εφηβεία της όπου μπορεί να παντρευτεί. ( Τafsir Ibn Kathir, Tafsir Ibn Abbas, Tafsir Jalalayn για τον Κορανικο στοίχο 6:4)

Διεστραμμένοι τύποι σαν τον greekmurtad που σκέφτονται παιδοφιλιες πρέπει να καταλάβουν ότι πριν από 1400 χρόνια ( στην εποχή του Προφήτη) πανδρευόντουσαν τα κορίτσια με συνομήλικους τους της ίδιας εφηβικής ηλικίας και όχι απαραίτητα να είναι τα αγόρια η οι άντρες κατά πολύ μεγαλύτεροι. Και αυτό μόνο όταν η κοπέλα η το αγόρι ήταν σε θέση, και ικανοί για γάμο. Ο Προφήτης Μωάμεθ τόνισε ότι μόνο όταν μπορούν και είναι σε θέση οι νέοι να παντρευτούν( Bukhari, τόμος 7, βιβλίο 62, νούμερο 3)

Όταν μια κοπέλα έχει ένα από τα 4 χαρακτηριστικά που είπαμε παραπάνω τότε θεωρείται έφηβη στο Ισλάμ και είναι σε ηλικία γάμου αφού το επιθυμήσει. Δεν είναι απαραίτητο η αναγκαίο να υπάρχει ΜΟΝΟ περίοδος για την εφηβεία μιας και η περίοδος μπορεί να καθυστέρηση για μια νέα κοπέλα η οποία έχει μπει είδη στην εφηβεία. Διαβάζουμε από έγκυρη ιστοσελίδα για την υγεία ότι η περίοδος μιας κοπέλας μπορεί ν έρθει ακόμα και στα 16 η μόλις από τα 9.( http://www.medlook.net/article.asp?item_id=440)

Και αυτό όπως καταλαβαίνετε καταστρέφει τις παιδοφιλικες φαντασιώσεις του greekmurtad για το Κοράνι που λέει «προεφηβική ηλικία, χωρίς περίοδο,» πολύ απλά γιατί μπορούμε να έχουμε εφηβική ηλικία χωρίς περίοδο που απλά για λόγους υγείας η οργανισμού καθυστέρει να έρθει. Και σε αυτό ακριβώς το φαινόμενο κάνει αναφορά το Κοράνι στο 65 κεφάλαιο στίχο 4

Η γυναίκα του Προφήτη, η Aisha, σημείωσε ότι ακόμα και σε ένα κορίτσι που της έρχεται η περίοδος στα 9 είναι γυναίκα.(Sahih Tirmidhi, No102)

Τονίζει ο greekmurtad «ότι ο Μουσουλμάνος μπορεί να παντρεύεται συζύγους που δεν έχουν ακόμη περίοδο ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΕΣ και όχι για άλλους λόγους» Το ότι είναι μικρές δεν σημαίνει ότι είναι και παιδιά προεφηβικής ηλικίας, είναι απλά έφηβες που δεν έχουν ακόμη την περίοδο τους.  Έπειτα ο greekmurtad παραθέτει κάποιες ερμηνείες του Κορανίου η οποίες δεν αντιφάσκουν καθόλου στο γεγονός ότι έχουμε αναφορές για νέες η μικρές κοπέλες. Αλλά αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα διότι όπως δείξαμε μια κοπέλα μπορεί να είναι στην αρχή της εφηβείας της η κατά την διάρκεια αυτής χωρίς απαραίτητα να της έχει η έρθει η περίοδος της.

Μια άλλη επιστημονική προσεγγίσει στο θέμα είναι ότι το Κοράνι στο 65:4 κάνει αναφορά για γυναίκες που πάσχουν από αμηνόρροια. Διαβάζουμε για αυτό:

«Η διακοπή της περιόδου ή αμηνόρροια όπως λέγεται στην ιατρική ορολογία, ταλαιπωρεί δυστυχώς έναν μεγάλο αριθμό γυναικών, σε διάφορες φάσεις της ζωής τους γι αυτό και χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: Αυτήν της πρωτοπαθούς που αναφέρεται στην μη εμφάνισή της κατά την εφηβεία και αυτήν της δευτεροπαθούς που διακόπτεται για μερικούς μήνες ή και περισσότερο»(http://www.myself.gr/Article/health-woman-period/39-2523.html)

Να δούμε τώρα πως ο greekmurtad διαστρέβλωσε τα λόγια του Μαουντούντι επιτηδευμένα όταν είπε:

«  Για όλα αυτά ο Μαουντούντι λέει: “”Ως εκ τούτου, το ότι αναφέρεται η περίοδος αναμονής- για τα κορίτσια που δεν έχουν ακόμη εμμηνόρροια , σαφώς αποδεικνύει ότι όχι μόνο είναι επιτρεπτό να δίνουμε την κοπέλα για γάμο σε αυτήν την ηλικία αλλά είναι επιτρεπτό για τον σύζυγο να ολοκληρώνει το γάμο μαζί της. Τώρα, προφανώς κανένας μουσουλμάνος δεν έχει το δικαίωμα να απαγορεύσει κάτι που το Κοράνι έχει κρίνει ως αποδεκτό.” (Maududi, τόμος 5, σελ. 620, σημείωση 13)»

Ψεύδεται γιατί ο Μαουντουντι είπε:

«Δεν έχουν περίοδο λόγου μικρής ηλικίας είτε καθυστερεί η περίοδος, όπως συμβαίνει σε μερικές γυναίκες, η έχουμε και απουσία της περιόδου εντελώς» (http://www.englishtafsir.com/Quran/65/index.html#sdfootnote13sym)

Ο greekmurtad o απατεώνας είναι πολύ πρόθυμος να βάζει μεταφράσεις για να ελέγχουμε αν έκανε σωστά την μετάφραση αλλά εδώ ξεκάθαρα απέφυγε να βάλει το αγγλικό κείμενο η την πηγή για να μην πιαστεί στα πράσα να κάνει την απατεωνιά. Πατήστε τον σύνδεσμο που έβαλα δίπλα στα λόγια του Μαουντουντι και θα δείτε πως τον πιάσαμε για άλλη μια φορά να λέει ψέματα.

Επιστρέφοντας την λασπολογία της παιδοφιλίας με πραγματικά στοιχειά

Ο greekmurtad και το Χριστιανικο μπλογκ egolpio καλό είναι πριν κάνουν χαρακτηρισμούς και να συκοφαντούν, να διαβάσουν καλύτερα το ιερό τους βιβλίο την Αγία Γραφή που δοξάζει την παιδεραστία. Γράψαμε παλιότερα ένα άρθρο και δείξαμε ότι εάν ένα βιβλίο περιέχει παιδοφιλικες πρακτικές αυτό είναι η Αγία Γραφή. Μπορείτε να διαβάσετε εδώ (Παιδεραστία στην Αγία Γραφή). Αναφέραμε λοιπόν το εξής βιβλικό χωρίο

«17. και τώρα, θανατώστε από τα παιδιά όλα τα αρσενικά, θανατώστε ακόμα και όλες τις γυναίκες, όσες γνώρισαν άνδρα, που κοιμήθηκαν μαζί του·18. όλα, όμως, τα μικρά κορίτσια, όσα δεν γνώρισαν κοίτη άνδρα, φυλάξτε τα για τον εαυτό σας ζωντανά» ( Αριθμοί 31:17-18)

Σύμφωνα με τους Ραβίνους (Tannaïte) ερμηνεύουν το παραπάνω χωρίο ότι έχουμε να κάνουμε με παιδάκια 3 ετών όπου οι ιερείς παντρευόντουσαν η ακόμα είχαν το ελεύθερο να έχουν σεξουαλικές σχέσεις (πηγή: Telushkin 502, και Kuhn 1959, §157, 652f, διαβάστε περισσότερα εδώ στην κατηγορία «παιδιά»)

Ο greekmurad μαζί με τον οπαδό του, τον Κωστάκη, από το egolpio, απέτυχαν να προπαγανδίσουν την συκοφαντία ότι το Κοράνι επιτρέπει την παιδεραστία. Τους πιάσαμε να λένε ψέματα και να έχουν πλήρη μεσάνυχτα από Ισλαμικής νομολογίας. 

Διαβάστε επίσης: 

Ερώτηση για την κριτική της παιδεραστίας 

Το δεύτερο ξεμπρόστιασμα του ψευτοαποστάτη (greekmurtad) όσον αφορά τον μύθο της παιδοφιλίας στο Ισλάμ. Κατηγορίες:ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Ετικέτες: , , , , , , , , , ,