Ο Άχμαντ Ελντίν παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική γλώσσα: «Τα 40 αχαντίθ του Ιμάμ Αν-Νάουαουι» με ανάλυση και επεξήγηση του λόγιου Σέηχ Μουχάμαντ Ιμπν Σάλιχ αλ Ουθαημήν.
Τα «40 αχαντίθ του Ιμάμ Αν-Νάουαουι» είναι ένα εξαιρετικό έργο ενός μεγάλου Ιμάμη, του Άμπου Ζακαρία Μοχιουντίν Γιάχηα Ίμπν Σαραφ αλ Νάουαουι (1233 – 1277). Ο Ιμάμης συγκεντρώνει 40 ρήσεις από τον Προφήτη Μουχάμαντ (ειρήνη και ευλογία σε αυτόν) που σχετίζονται με θεμελιώδεις αρχές του Ισλάμ σε διάφορα επίπεδα της Ισλαμικής γνώσης όπως το δόγμα, την νομολογία, συμπεριφορά, κοινωνικές σχέσεις και διάφορα άλλα.
Δεν υπάρχει αμφιβολία, σύμφωνα με τους λογίους, ότι αυτά τα 40 αχαντίθ αποτελούν τον καλύτερο τρόπο για μια εισαγωγή στην Προφητική διδασκαλία του Μουχάμαντ (ειρήνη και ευλογία σε αυτόν).
Ακολουθούν οι παραδόσεις:
Categories: ΜΟΥΧΑΜΑΝΤ(σ)