Τι νέο θα δούμε στο IslamForGreeks το 20016-2017

Άχμαντ Ελντίν

بـسـم الله والحـمـد لله والـصلاة والـسـلام عــلى رسـول الله، وبـعـد

Σκοπός μας στο IslamForGreeks.org, όπως κάθε χρόνο, είναι να κάνουμε ποιοτικές και ωφέλιμες προσθήκες. Σας παρουσιάζουμε μερικές από αυτές που θα δείτε φέτος, πρώτα ο Θεός.

Paltalk

 Το Paltalk είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που σου δίνει την δυνατότητα να συνομιλήσεις ζωντανά με μικρόφωνο σε ένα συγκεκριμένο διαδικτυακό «δωμάτιο» με ακροατήριο. Η διαφορά του με άλλες πλατφόρμες είναι ότι ο καθένας μπορεί να πάρει το μικρόφωνο και να κάνει το σχόλιο του και την παρατήρηση σου. Ο τρόπος που επιθυμούμε να αξιοποιήσουμε το Paltalk είναι μέσω ζωντανής πολιτισμένης συζήτησης, με ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να συμμετέχουν με τις απόψεις τους η να υποβάλουν τα ερωτήματα και τις απορίες τους. Η όλη διαδικασία θα διέπεται από κανονισμούς για την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων. 

– Επιπλέον Μαθήματα/Παραδόσεις

Φέτος σκοπεύουμε να προσθέσουμε επιπλέον θεολογικές παραδόσεις και μαθήματα. Πέρα από την καθιερωμένη Πέμπτη, θα προσθέσουμε επιπλέον μια μέρα μέσα στην εβδομάδα. Σύντομα, ιν σαα Αλλάχ, θα υπάρχει ανακοίνωση της ημέρας και της ώρας .

– Συχνές Διαλέξεις – Ομιλίες

 Θα υπάρξει μεγαλύτερη συχνότητα των ομιλιών και των διαλέξεων που θα αφορούν όχι μόνο το θεολογικό πεδίο αλλά και το κοινωνικό. Καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε σαν Μουσουλμάνοι θα έρχονται στο προσκήνιο οπου θα τα αναδεικνύουμε και θα προτείνουμε λύσεις. Επίσης, αρκετές ομιλίες/διαλέξεις θα έχουν σκοπό να αποδομήσουν  διάφορες κριτικές και πολεμικές που συχνά ακούγονται.

– Μεταφράσεις – συγγραφή βιβλίων και ενημερωτικών εντύπων

Η αρχή είχε γίνει με τα δυο έντυπα «Τι είναι το Ισλάμ» και «Οι Χαριτζήτες». Ήδη δουλεύουμε για πολλά περισσότερα τα οποία ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να εκτυπώσουμε.

Αυτά και άλλα πολλά πρόκειται να δούμε στη συνέχεια με την άδεια του Υψίστου. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, για τα προαναφερθέντα, απαιτείται συστηματική δουλειά, προσήλωση, αφοσίωση, χρήματα και χρόνος. Η συνεχόμενη και σταθερή στήριξη σας είναι υπερ-πολύτιμη, απαραίτητη και άκρως ωφέλιμη πρώτα για εσάς, που στηρίζεται το έργο και τις προσπάθειες μας. Δείτε πως μπορείτε να συνεισφέρεται εδώ

وصلى الله وسلم وبارك على نبينا محمد  Categories: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Tags: , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: