Πάνω από 1.500 ενημερωτικά έντυπα έχουν διανεμηθεί

Πάνω από 1.500 Έλληνες συμπατριώτες και συμπολίτες μας ενδιαφέρθηκαν για τα ενημερωτικά βιβλιαράκια «Τι είναι το Ισλάμ» και «Οι Χαριτζήτες (αναλύοντας τις ιστορικές – θεολογικές καταβολές των ΙΣΙΣ, Αλ Κάιντα, Μπόκο Χαράμ). Επίσης, αρκετοί Μουσουλμάνοι Ελληνόφωνοι προμηθεύτηκαν τα βιβλιαράκια και τα μοιράστηκαν με το οικογενειακό τους περιβάλλον, με φίλους και συγγενείς.

kouta biblia

Στόχος μας στο IslamForGreeks είναι να εξαντληθούν τα υπόλοιπα 8.000 αντίτυπα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, καθώς επίσης να εκτυπωθούν περισσότερα ενημερωτικά βιβλιαράκια και βιβλία με διαφορές θεματολογίες περι Ισλαμικής θεολογίας και ιστορίας. Κύριο μέλημα μας, πέρα από την επιστημονική καταγραφή, είναι να παρέχονται τα έντυπα εντελώς δωρεάν στους αναγνώστες μας και στον κάθε ενδιαφερόμενο.

Μην ξεχνάτε ότι η δωρεά σας είναι υπερ-πολύτιμη και απαραίτητη και άκρως πνευματικά ωφέλιμη πρώτα για εσάς, που στηρίζεται το έργο και τις προσπάθειες μας, έτσι ώστε να ακουστεί τι είναι το Ισλάμ και, κυρίως, τι ΔΕΝ είναι το Ισλάμ.Categories: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Tags: , , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: