Ακόμα επιμένεις να την αποκαλείς «Ισλαμική» τρομοκρατία;

بـسـم الله والحـمـد لله والـصلاة والـسـلام عــلى رسـول الله، وبـعـد

235 άτομα δολοφονηθήκαν εν ψυχρώ στην Αίγυπτο. 235 Μουσουλμάνοι. Και μετά επιμένουν κάποιοι να την αποκαλούν αυτήν την τρομοκρατία ως «Ισλαμική», να αποκαλούν αυτό το τρομοκρατικό παρακράτος (ΝΤΑΕΣ) ως «Ισλαμικό» κράτος. Τι το Ισλαμικό έχει αυτό το κράτος; Τι είδους Ισλάμ περιέχει αυτή η τρομοκρατία όταν τα θύματα της είναι Μουσουλμάνοι;

Τα περισσότερα θύματα ανήκουν στη θρησκεία που ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί η ΝΤΑΕΣ (!) Η πλειοψηφία των Μουσουλμάνων. όχι μόνο καταδικάζει την ΝΤΑΕΣ, αλλά δέχονται το μεγαλύτερο πλήγμα της βιαιότητας της. Υπάρχει μια θλιβερή ειρωνεία στο πώς κατηγορούνται συχνά οι Μουσουλμάνοι, που έχουν και τον μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Αμερικανικού Εθνικού Κέντρου για την Αντιτρομοκρατία, «σε περιπτώσεις όπου ο θρησκευτικός ρόλος των τρομοκρατικών απωλειών μπορεί να προσδιοριστεί, οι Μουσουλμάνοι υπέφεραν μεταξύ του 82 και 97 τοις εκατό των θανάτων τα τελευταία πέντε χρόνια.» Αναφέρει επίσης ότι οι Μουσουλμάνοι είναι επτά φορές περισσότερο πιθανό να είναι θύματα τρομοκρατίας από τους μη Μουσουλμάνους.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Δείκτη Τρομοκρατίας, οι χειρότερες χώρες που επλήγησαν από τρομοκρατία είχαν πληθυσμούς Μουσουλμανικής πλειοψηφίας με το Ιράκ να έχει υποστεί την περισσότερη και να ακολουθούν το Αφγανιστάν, η Νιγηρία, το Πακιστάν και η Συρία.

Ως πότε θα παίζουμε αυτό το κρυφτό; Ως πότε θα αποκαλούμε την τρομοκρατία αυτή «Ισλαμική» και το (παρα)κράτος αυτό «Ισλαμικό»; Γιατί επιμένεις να βαφτίζεις την τρομοκρατία με την (δήθεν) θρησκεία του θύτη και όχι του θύματος; Πως είναι «Ισλαμική» τρομοκρατία όταν η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων της ΝΤΑΕΣ – Αλ Κάιντα (και των ομοίων τους) είναι Μουσουλμάνοι και στόχος είναι Μουσουλμανικές χώρες;

Αλήθεια, ποιος είναι αυτός που θέλει να θανατώνει Μουσουλμάνους και να ανατινάζει Τζαμιά; Ποιος ανατινάζει άτομα που προσεύχονται στον Αλλάχ τον Ύψιστο; Ποιος είναι αυτός; Είναι φιλο-Μουσουλμάνος, Μουσουλμάνος, η εχθρός του Ισλάμ. Φυσικά και εχθρός του Ισλάμ. Είναι οι Χαουάρτιζ που έχουν ενσαρκωθεί στους αδελφούς Μουσουλμάνους.

وصلى الله وسلم وبارك على نبينا محمد  

Άχμαντ Μ.ΕλντίνCategories: ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Tags: , , , ,

%d