Συνέντευξη με Μουσουλμάνο κρεοπώλη: Χαλάλ κρέας στην Ελλάδα, τρόποι σφαγής, τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται και τι πρέπει να προσέχουμε στις αγορές κρέατος [Subscribers]

الحمد لله رب العالمين، وصلى الله وسلم على نبينا محمد وعلى آله وأصحابه أجمعين، أما بعد

Η κοινότητα μας εξέφραζε κατά καιρούς ερωτήματα για το κρέας και την διαδικασία της σφαγής του, έτσι ώστε να γνωρίζουμε σαν Μουσουλμάνοι κατά πόσο η όχι επιτρέπεται η κατανάλωση του, όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες.

Το IslamForGreeks επικοινώνησε με έναν έμπειρο και γνώστη Μουσουλμάνο κρεοπώλη έτσι ώστε να ρίξει φώς στις άγνωστες πτυχές των ελληνικών σφαγείων. Ο αδελφός μας με συνείδηση και υπευθυνότητα έκανε με την σειρά του μια έρευνα, έχοντας τις συμβουλές των ειδικών κτηνιάτρων και από σχολές κρεάτων και μας επεξηγεί το καθεστώς που επικρατεί γύρω από το κρέας στην Ελλάδα.

Τι πρέπει να γνωρίζουμε σαν Μουσουλμάνοι για τα κρέατα στην Ελλάδα, κατά πόσο είναι χαλάλ (επιτρεπτά) η κατανάλωση τους, πως σφάζονται και γενικότερα ποια διαδικασία τηρείται.

Για να παρακολουθήστε και να κατανοήσετε καλύτερα την συνέντευξη, συνιστάμε να διαβάσετε πρώτα το άρθρο: Χαλάλ τροφές και σφαγές ζώων: Μύθοι και Αλήθειες

Ηχητικό (audio). Διάρκεια 33 λεπτά

………………………………………………………………………………………………………….

Γίνε συνδρομητής και απέκτησε πρόσβαση στο μοναδικό υλικό

 

 Categories: Μουσουλμάνοι, ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ

Tags: , , , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: