Κάλεσμα για υποστήριξη των προσπαθειών της Ντάουα

Άχμαντ Μ.Ελντίν – أحمد بن محيي الدين

الحمد لله رب العالمين، وصلى الله وسلم على نبينا محمد وعلى آله وأصحابه أجمعين، أما بعد

Η ντάουα (ιεραποστολή, κάλεσμα, κτλ) δεν κοστολογείται, παρέχεται δωρεάν σε όλους αυτούς που επιθυμούν να γνωρίσουν το Ισλάμ και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις της θρησκείας αυτής στην γλώσσα τους, την Ελληνική. Αυτή ήταν, είναι και ιν σαα Αλλάχ θα είναι η πρόθεση μας και ο στόχος μας. Δεν είναι καθόλου εύκολο, όλη αυτή η προσπάθεια, να χορηγείται δωρεάν. Τα έξοδα της ιστοσελίδας, ο χρόνος που αφιερώνεται, ο εξοπλισμός, η συντήρηση της, και πάρα πολλά άλλα που καθημερινός παρουσιάζονται και είναι εκτός προγράμματος. 

Το IslamForGreeks είναι η μόνη ιστοσελίδα (στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα) και ο μόνος οργανισμός που παρέχει δωρεάν Ισλαμικά μαθήματα για μη Μουσουλμάνους, για νέους Μουσουλμάνους που ασπάζονται το Ισλάμ, όπως επίσης και για Μουσουλμάνους που επιθυμούν να μάθουν καλύτερα την θρησκεία τους και τις υποχρεώσεις τους, σύμφωνα με το Κοράνι, την Σούννα, συνδέοντας τους με τους λόγιους του Ισλάμ και την πολύτιμη τους γνώση. Επίσης, το IslamForGreeks είναι η μόνη ιστοσελίδα και ο μόνος οργανισμός που απαντά, αντιμετωπίζει και αποδομεί άμεσα όλες τις λασπολογίες και τις πολεμικές που ακούγονται και γράφονται κατά του Ισλάμ στην ελληνική γλώσσα.  

Όλα αυτά και άλλα πολλά, τα οποία δεν φαίνονται και ο μόνο ο Αλλάχ ο Ύψιστος γνωρίζει τις δυσκολίες και τις προσπάθειες που καταβάλλονται, παρέχονται εντελώς δωρεάν, δίχως αστερίσκους, εδώ και 14 χρόνια αδιάκοπα. Παρολαυτα, χρειαζόμαστε στήριξη στο έργο αυτό.

Γιαυτο καλώ τους αναγνώστες να στηρίξουν γενναιόδωρα, με συνέπεια και συνέχεια, αυτή την προσπάθεια. Την μοναδική που υπάρχει στην Ελλάδα και για κάθε γωνιά που μιλάνε Ελληνικά. Να κρατήσουμε όλο αυτό το υλικό, που αναπτύσσεται και αυξάνεται πάνω από μια δεκαετία, δωρεάν για τα αδέλφια μας και για κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να μάθει την θρησκεία μας, αυθεντικά και από αξιόπιστες πηγές.

Όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν, παραθέτοντας εδάφια από το Κοράνι και προφητικές ρήσεις (αχαντίθ), όποιος στηρίζει οικονομικά για χάρη του Αλλάχ του Υψίστου τα αδέλφια του, και ιδιαίτερα τέτοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες, ο Αλλάχ του υπόσχεται εξαιρετικές ανταμοιβές, σε αυτήν την επίγεια ζωή όπως και στην επόμενη.

Για να δείτε πως μπορείτε να συνδράμετε και να στηρίξετε τις προσπάθειες, παρακαλώ πατήστε εδώ, οπου μπορείτε να βρείτε τα τραπεζικά στοιχεία, όπως επίσης και την διεύθυνση του PayPal.

ΤζαζαάκΑλλάχουΧάηραν και ευχαριστώ για την προσοχή σας

Άχμαντ Μ. Ελντίν
Διπλωματούχος Ισλαμικής Θεολογίας
Τζαμί «Σαλαφ ους Σάλιχ» (αρ Ραχμάν)
IslamForGreeks.org
AhmadEldin.blog


Categories: ΔΙΑΦΟΡΑ

Tags: , , , , , , , , ,