Τέταρτη απάντηση περί «Ριζοσπαστικού Ισλάμ» στον κ.Μπανούτσο

Άχμαντ Ελντίν

Ο κ.Μπανούστος από καθαρό εγωισμό επιστρέφει όχι για να απαντήσει σε τίποτα, μιας και δεν είναι ικανός, αλλά για να εναντιωθεί σε προσωπικό επίπεδο. Η γνωστή τακτική δηλαδή κάποιου όταν του στερεύει το επιχείρημα και η σκέψη. Το άρθρο του μπορείτε να το βρείτε εδώ (http://rimse.gr/?p=331)

Λέει:

Ο κ. Ελντίν  έχει αρχίσει εκτός από γραφικός να γίνεται και κουραστικός (1), γιατί έτσι και αλλιώς συκοφάντης και διαστρεβλωτής των θέσεων μου ήταν από τη πρώτη στιγμή. Λοιπόν κ. Ελντίν δεν μου απαντήσατε πως κερδίζετε τον επιούσιο, παρά μόνο περιοριστήκατε να πείτε ότι αυτοχρηματοδοτείστε. Να υποθέσω ότι χρηματοδοτείστε από τις εισφορές των μελών του Συλλόγου Ελ Ραχμάν;

Απάντηση:

Προσπαθείτε να βγάλετε λαυράκι κ.Μπανούτσο; Μήπως θέλετε να ακούσετε αυτά που θέλετε για να μεταφέρετε την πληροφορία σας από το απλό και ταπεινό «παρατηρητήριο» σας στους γνωστούς άγνωστους με την μέθοδο «χαλασμένο τηλέφωνο»; Για άλλη μια φορά λέμε ότι αυτοχρηματοδοτούμαστε, είτε αυτό σας αρέσει είτε όχι. Επίσης είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Ακόμα όμως και να δεχόμασταν χρηματοδότηση τότε αυτό θα ήταν απολύτως νόμιμο έτσι όπως το ορίζει το καταστατικό του σωματείου μας. Γνωρίζω ότι δεν σας βολεύει μια τέτοια απλοϊκή τοποθέτηση. Κατανοώ ότι έτσι δεν μπορεί να οργιάσει η φαντασία σας για να κατασκευάσετε παραμυθάκια τρόμου για το Ραχμάν. Θα μου πείτε βεβαίως ότι αυτά τα κατασκευάζετε έτσι και αλλιώς χωρίς καν να έχετε το παραμικρό στοιχείο. Το μεγαλύτερο παράδειγμα είναι το πρώτο άρθρο σας (radical online dawah in Greece).  

Λέει:

Εγώ είμαι ιδιωτικός υπάλληλος και όσον αφορά τις πηγές χρηματοδότησης του RIMSE, σας ενημερώνω ότι το RIMSE δεν είναι ούτε Σύλλογος ούτε Μη Κυβερνητική Οργάνωση. Είναι μια πολύ απλή ιστοσελίδα που στήθηκε με ελάχιστο κόστος από τον κ.Ιωάννη Μιχαλέτο και εμένα. Η δική σας ιστοσελίδα ωστόσο που είναι ολοφάνερα ανώτερη τεχνολογικά από τη δική μας πόσο σας στοίχησε να τη δημιουργήσετε και πόσο σας στοιχίζει να τη συντηρείτε κ.Ελντίν;

Απάντηση:

Με κολακεύετε κύριε Μπανούτσο που θεωρείτε την ιστοσελίδα μου ανώτερη τεχνολογικά. Όμως για άλλη μια φορά θα σας απογοητεύσω γιατί η ιστοσελίδα μου είναι το ίδιο απλή με την δική σας, απλά εσείς είστε άσχετος στο αντικείμενο και δεν έχετε ιδέα. Και έτσι δηλαδή να ήταν τι θα σημαίνει αυτό; Επειδή έχουμε μια ωραία σελίδα πρέπει να χρηματοδοτούμαστε; Οπού και πάλι έτσι να ήταν που είναι το περίεργο, το κακό, και το παράνομο;

Λέει:

Μήπως τα “αδέλφια” σας οι Σαλαφιστές της Σαουδικής Αραβίας (Ουαχαμπίτες) σας στηρίζουν οικονομικά όπως εξάλλου χρηματοδοτούν και την έκδοση του Κορανίου στην ελληνική γλώσσα;

Απάντηση:

Για άλλη μια φορά κ.Μπανούτσο σταματήστε να παρενοχλείτε την λέξη «σαλαφίσμο» και «σαλαφιστές». Ενημερωθείτε πρώτα σωστά έτσι όπως σας ενημερώσαμε και μετά βάλτε την στα σωστά συμφραζομένα. Και απαντήστε στα αναπάντητα ερωτήματα μας. Ο ουχαμπισμός είναι μύθος όπως αποδείξαμε. Όσον αφορά την χρηματοδότηση του Κορανίου έτσι όπως χρηματοδοτούν για την Βίβλο έτσι χρηματοδοτούν για το Κοράνι.

Λέει:

Σας ενημερώνω κ.Ελντίν ότι αυτή είναι και η τελευταία μου απάντηση προς εσάς εκτός και αν και σκεφθείτε κάποια καινούρια συκοφαντία οπότε υποχρεωθώ να απαντήσω.

Απάντηση:

Τα ακούσαμε αυτά και άλλη φορά. Ο εγωισμός όμως δεν σας επιτρέπει να βάλετε μια τελεία. Και είστε πολύ γελασμένος αν νομίζετε ότι θα βαρεθώ να σας ξεμπροστιάζω. Εσείς αρχίσατε την λασπολογία εσείς θα είστε και αυτοί που θα σταματήσετε. Αυτό το λέω ενημερωτικά για να το έχετε στο νου σας.

Λέει:

Για παράδειγμα στην 3η σας απάντηση, εμμέσως πλην σαφώς με αποκαλείται ΦΑΣΙΣΤΑ( εισάγοντας μια καινούρια συκοφαντία) επειδή τόλμησα να αναφέρω ότι το Σαλαφιστικό Ισλάμ εναντιώνεται στην ενσωμάτωση των Μουσουλμάνων στις Δυτικές κοινωνίες.

Απάντηση:

Κ.Μπανουτσο απλά αερολογείτε. Δεν μας αποδείξατε τίποτα για το Σαλαφιστικο Ισλάμ που τάχα εμποδίζει την ενσωμάτωση των Μουσουλμάνων. Ξεκάθαρα καλείτε σε αφομοίωση των Μουσουλμάνων και όχι ενσωμάτωση. Σας το παραθέσαμε τουλάχιστον δυο φορές και απάντηση δεν πήραμε. Θέλετε οι Μουσουλμάνοι να αρνηθούν το Κοράνι γιατί κατά την κοσμική κοινωνία που προσκυνάτε, οι εξ αποκαλύψεως αλήθειες δεν είναι αποδεκτές. Ανατρέξτε στο τελευταίο μας άρθρο να ξαναθυμηθείτε την τοποθέτηση μας. Όλη αυτή αβάσιμη δήλωση σας καταστρέφεται από την fatwa του λόγιου του Ισλάμ(Αλ Ουθαιμιν) που καλεί σε ενσωμάτωση των Μουσουλμάνων. 

Λέει:   

Το Σαλαφιστικό Ισλάμ κ.Ελντίν όπως και όλες οι εκφάνσεις του ριζοσπαστικού Ισλάμ επιδιώκει, όταν ο συσχετισμός δυνάμεων ( όταν οι Μουσουλμάνοι θα είναι πλειοψηφία στις Δυτικές κοινωνίες )το επιτρέψει, να εγκαθιδρύσει μια Θεοκρατία όπου θα εφαρμόζεται η πιο αυστηρή εκδοχή του Ισλαμικού Νόμου (Σαρία) κατά τα πρότυπα της Σαλαφιστικής Σαουδικής Αραβίας.( Αυτό εννοώ “ long term threat”-“μακροπρόθεσμη απειλή” κ.Ελντίν)

Απάντηση:

Ο κ.Μπανούτσος τοποθετείτε λες και δεν έχει λάβει καμία ενημέρωση περί «Ριζοσπαστικού Ισλάμ». Κάποιος να του πει από την παρέα του rimse ότι έχει απαντηθεί αναλυτικά περί δήθεν Ριζοσπαστικού Ισλάμ και απάντηση ΔΕΝ έχουμε λάβει. Άρα δεν μπορεί να μιλά περί Ριζοσπαστικού Ισλάμ αν δεν τοποθετηθεί αναλυτικά στα λεγόμενα μας που αναιρούν όλη την ψευτοανάλυση του. Επίσης κ.Μπανούτσο ο ίδιος ο συσχετισμός δυνάμεων που επικαλείστε ήταν αυτός που επέτρεψε την εγκαθιδρύσει μιας κοσμικής αθεϊστικής κοινωνίας. Αυτό όμως σας βλέπω να το δέχεστε και να το θεοποιείτε και να μην έχετε κανένα πρόβλημα. Δυο μέτρα και σταθμά δηλαδή. Τονίσαμε όμως και στις προηγούμενες απαντήσεις (και εξακολουθείτε να μην δίνετε σημασία με αποτέλεσμα να παπαγαλίζετε τα ίδια και τα ίδια) ότι ένας ορθόδοξος Μουσουλμάνος δεν έχει καμία φιλοδοξία να ασχοληθεί με την πολιτική και το πολίτευμα που υπάρχει σε μια μη Μουσουλμανική χώρα. Η προτεραιότητα του είναι να είναι παράδειγμα προς μίμηση ως προς το Ισλάμ και να καλεί στη λατρεία του Ένα και Μοναδικού Θεού. Αν σε αυτό υπάρχει ανταπόκριση μελλοντικά ποιος είστε εσείς κ.Μπανουτσο που θα υποτιμήσετε την νοημοσύνη και την επιλογή του Έλληνα πολίτη; Γιατί να είναι απειλή μια επιλογή που ηρθε συνειδητά; Όπως καταλαβαίνετε το«μακροπρόθεσμη απειλή» είναι αυτό που αξίζει τον τίτλο «θεωρίες συνομωσίας»

Λέει:

Πράγματι ο Φασισμός όπως και ο Ναζισμός και ο Κομμουνισμός ήταν ολοκληρωτικά πολιτικά συστήματα που εφαρμόστηκαν τον 20ο αιώνα με τραγικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Μήπως όμως η Ισλαμιστική Θεοκρατία που οραματίζεστε εσείς κ.Ελντίν δεν συνιστά μια ολοκληρωτική ιδεολογία; Επομένως μάλλον η κατηγορία σας περί φασισμού είναι στη καλύτερη των περιπτώσεων αστήρικτη και στη χειρότερη των περιπτώσεων κακόβουλη.

Απάντηση:

Όπως ανέφερα και πιο πάνω και η αθεϊστική κοσμική κοινωνία που προσκυνάτε κ.Μπανούτσο είναι ένα ολοκληρωτικό πολιτικό σύστημα. Επειδή άλλοι πιστεύουν σε κάτι διαφορετικό από εσάς δεν είναι και απειλή. Δεν σας είπα φασίστα κ.Μπανούτσο είπα ότι οι πηγές στις οποίες αναφέρεστε όπως του Spencer είναι φασιστικές και ισλαμοφοβικές ( αποτελέσαν πηγή έμπνευσης για τον Νορβηγό μακελάρη) καθώς επίσης για την φασιστική ιδέα όταν επικαλείστε την αφομοίωση των Μουσουλμάνων. Ψεύδεστε επίσης όταν λέτε ότι οραματίζομαι Θεοκρατία για την Ελλάδα. Έχω τονίσει άπειρες φορές ότι η πολιτική με αφήνει παγερά αδιάφορο.  

Λέει:

Συμπληρωματικά με τη συκοφαντική σας κατηγορία περί φασίστα, ήμουν σχεδόν βέβαιος(τσιμπήσατε το τυράκι κ.Ελντίν) ότι θα υποπέσετε στο ολίσθημα ή μάλλον καλύτερα για να χρησιμοποιήσω την αγαπημένη σας έκφραση τη “γκάφα” να με συνδέσετε με το Νορβηγό μακελάρη  Anders Breivik. Το blog του Robert Spencer το οποίο παρέθεσα ως πηγή για να  αποδείξω τις στενές σχέσεις της Σαουδικής Αραβίας με την Αλ Κάιντα ( αλήθεια γιατί υπερασπίζεστε με τόσο πάθος τους Σαουδάραβες κ.Ελντίν;) ήταν ένα από τα πολλά blogs και συγγραφείς που ανέφερε ο παρανοϊκός Νορβηγός τρομοκράτης στο 1500σελιδο μανιφέστο του. Ως αγαπημένους του συγγραφείς ο εν λόγω τρομοκράτης ανέφερε και τους George Orwell, Thomas Hobbes, John Stuart Mill, John Locke, Churchil, De Toqueville, Adam Smith κ.α. Μήπως και αυτοί είναι Ισλαμοφοβικοί και φασίστες κ. Ελντίν;  Σας εύχομαι ένα Καλό Ραμαζάνι κ.Ελντίν! Μην ασχολείστε άλλο μαζί μου γιατί εκτίθεστε!

Απάντηση:

Ο κ.Μπανούτσος απλά μας πουλάει εξυπνάδες. Ψεύδεται όταν λέει ότι τον σύνδεσα με τον Νορβηγό μακελάρη. Αυτό που είπα είναι ότι οι πηγές του κ.Μπανούτσο ήταν έμπνευση για τον Νορβηγό Τρομοκράτη. Αλλά πραγματικά μου κάνει εντύπωση πως ο κ.Μπανούτσος υποστηρίζει blogs όπως του Robert Spencer όταν στο Μανιφέστο του Νορβηγού Τρομοκράτη βρέθηκε το όνομα του Spencer αρκετές φορές(πηγή:  http://spencerwatch.com/2011/07/25/loonwatch-has-been-warning-about-an-anders-behring-breivik-for-years/) Πως είναι δυνατόν ένας αναλυτής θεμάτων ασφαλείας να το περνάει έτσι αυτό; Για φανταστείτε για μια στιγμή αν στη θέση του Νορβηγού ήταν ένας Μουσουλμάνος. Φανταστείτε τι θα έγραφε αυτός ο αναλυτής λασπολόγος για δήθεν Ριζοσπαστικού Ισλάμ, Σαλαφισμού και για την απειλή που καραδοκεί για την Ελλάδα. Όταν όμως ο Νορβηγός ήταν φανατικός Χριστιανός με έντονο εθνικιστικό στοιχείο, αυτόματα χάθηκε κάθε ενδιαφέρον για τον κ.Μπανούτσο. To παρατηρητήριο του δεν έκανε κανένα σχόλιο! Το ότι στο μανιφέστο είχαμε και άλλα ονόματα αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Απολύτως τίποτα. Στο μανιφέστο διακρίνουμε τα άτομα έμπνευσης. Ο Νορβηγός τρομοκράτης ήταν ένας αντι-ισλαμιστής που εμπνεύστηκε από άτομα σαν τον Spencer όπως προκύπτει από το Μανιφέστο του και ο κ.Μπανούτσος παίρνει πηγές απο εκεί για να μας μιλήσει για μια Ισλαμική απειλή. Έτσι ακριβώς όπως κάνει ο Spencer. Δεν είμαι εγώ λοιπόν κ.Μπανούτσο που έπεσα στη παγίδα αλλά κάποιος άλλος και πραγματικά σας ευχαριστούμε για την πληροφορία χρυσάφι που μας παραδώσατε για τον τρόπο που συντάσσετε τις αναλύσεις σας κατά του Ισλάμ.

Θα ασχολούμαστε όσο ασχολείστε μαζί μας.

 Categories: ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΚΡΙΤΙΚΕΣ

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Αρέσει σε %d bloggers: