Προσευχόμαστε για τα αδέλφια μας στη Συρία

Ο άμαχος πληθυσμός της Συρίας που αποτελείται κυρίως από  γυναίκες και παιδιά δέχεται μαζικές επιθέσεις από τον Συριακό στρατό και τους συμμάχους του (Ιράν – Ρωσία). Ο επικεφαλής του ΟΗΕ Μπάν Κι Μούν εξέφρασε τις ανησυχίες του για τον άμαχο πληθυσμό του Χαλεπίου ο οποίος τις τελευταίες ώρες δέχεται θηριωδίες (μαζικές δολοφονίες) καθώς η μάχη για το Χαλέπι εισέρχεται στην τελική του φάση. 

Το λιγότερο, αλλά εξαιρετικά σημαντικό, που μπορούμε να κάνουμε σαν Μουσουλμάνοι είναι να θυμόμαστε (συνεχώς και ακατάπαυστα) στις προσευχές μας τα αδέλφια μας στη Συρία, στην Παλαιστίνη, στην Μιανμάρ, για όλους τους Μουσουλμάνους που υποφέρουν από αδικίες.  

Και πάντα να θυμόμαστε ότι η λύση για όλα τα προβλήματα μας, συλλογικά η ατομικά, είναι η επιστροφή προς τις Ισλαμικές αξίες και πεποιθήσεις σε κάθε επίπεδο της ζωής μας.

Είθε ο Αλλάχ ο Ύψιστος να ανακουφίσει τον πόνο των αδελφών μας σε κάθε σημείο της γης. Είθε ο Αλλάχ να φυλάει και να προστατεύει τα παιδιά και τις γυναίκες της Ούμμα. Είθε ο Αλλάχ να μας εξαγνίσει και να μας καλλιεργήσει πάνω στην Ισλαμική παιδεία και σύντομα να μας δώσει την ικανότητα να σταθούμε στα πόδια μας με αξιοπρέπεια. Είθε ο Αλλάχ να δώσει στα αδέλφια μας και σε εμάς την αρετή της υπομονής.   

للهم كن لهم ولا تكن عليهم اللهم انصرهم و لا تنصر عليهم وامكر لهم ولا تمكر عليهم

اللهم إن أعداء الدين قد طغوا وبغوا وأفسدوا وقتلوا وشردوا ، اللَّهُمَّ أحْصِهِم عَدَدًا، واقْتُلهم بِدَدًا ولا تُبْقِ منهم أحدًا ، ندرء بك اللهم في نحورهم ونعوذ بك اللهم من شرورهمCategories: ΔΙΑΦΟΡΑ

Tags: , ,

Αρέσει σε %d bloggers: